Verzorgende IG
AxionContinu
't Huis aan de Vecht (Utrecht Overvecht), NL
3 dagen geleden

Je bent trots op jouw vak en gedreven om cliënten de beste zorg te leveren. Als Verzorgende IG werk je in 't Huis aan de Vecht in de Utrechtse wijk Overvecht.

Hier worden verschillende soorten zorg verleend en maken we de overgang van verzorgingshuis naar somatische verpleeghuis.

Steeds meer bewoners hebben intensieve zorgvragen waarvoor jouw vakkundige ogen en handen nodig zijn. Minstens zo belangrijk vinden wij hun welzijn.

Onze welzijnsmedewerkers en vrijwilligers organiseren daarom veel activiteiten afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de bewoners.

Jij gaat deel uitmaken van een enthousiast kernteam van verzorgenden en verpleegkundigen dat zich met Vakmanschap, Aandacht en Plezier inzet om de beste zorg te leveren!

We hebben ruimte voor een contract van 24 uur (nachtdiensten), waarbij direct een vast contract een mogelijkheid is.

Wil je eerst een dag vrijblijvend meelopen? Stuur jouw CV in via de sollicitatiebutton en vermeld dit bij de opmerkingen.

Wij zijn AxionContinu. Zorgprofessionals op het gebied van Revalidatie & Herstel, Verzorgd Wonen en Thuis (begeleiding bij zelfstandig wonen en thuiszorg).

Wij zijn 'Optimisten in de zorg'. Dat is meer dan zomaar een kreet. We zijn gewend om te denken in mogelijkheden. We zijn vakmensen die geen genoegen nemen met half werk en graag werken aan verbeteringen.

We geloven bovendien dat zorg niet zonder aandacht kan. En - last but not least - we hebben plezier in wat we doen.

Klik voor een kaart met de locatie.

Jouw functie

Je bent samen met de collega’s in jouw team verantwoordelijk voor de zorg voor de bewoners. Je zorgt ervoor dat ze zoveel mogelijk zelfstandig kunnen wonen en ondersteunt ze waar nodig.

Ook begeleid je een aantal leerlingen en stagiaires.

Jij :

 • bent (binnenkort) in het bezit van een diploma van een beroepsrelevante opleiding op MBO-niveau 3 Verzorgende
 • hebt kennis van verpleegtechnisch handelen
 • houdt jouw vakkennis bij door het lezen van vakliteratuur en het volgen van cursussen
 • Wij bieden

  Een werkomgeving die veel ruimte biedt voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We kunnen je meer dan 75 opleidingen en trainingen in eigen huis aanbieden.

  Twee keer per jaar is er de mogelijkheid om te solliciteren voor de interne opleiding Verpleegkundige niveau 4.

 • Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Zorg en Welzijn. Wij bieden jou FWG schaal 35
 • Naast het maandelijks salaris ontvang je vakantiegeld (8% van jouw jaarsalaris) en een eindejaarsuitkering (7,4% van jouw jaarsalaris).
 • Een pensioenregeling ondergebracht bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW)
 • Aantrekkelijke korting op verzekeringen bij Centraal Beheer
 • Een standaardvergoeding voor reiskosten voor woon-werkverkeer conform de CAO, vanaf een bepaalde reisafstand
 • En wij verrassen je regelmatig met iets leuks!
 • Van nieuwe medewerkers wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd. Ook zijn wij wettelijk verplicht onderzoek te doen naar jouw arbeidsverleden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier