Expertplanner
Sheerenloo
Julianadorp, Netherlands
3 dagen geleden

Dit zijn wij

s Heeren Loo ondersteunt mensen met een (verstandelijke) beperking. De organisatie biedt hulp door heel Nederland gevarieerd van ondersteuning aan huis tot intensieve 24-

uurs opvang op woonlocaties. Bijna 13.000 cliënten met een verstandelijke beperking krijgen zorg en ondersteuning van ’s Heeren Loo.

Circa duizend teams van ’s Heeren Loo zetten zich elke dag in voor het welzijn van de client!

Het Plan- en Flexbureau is verantwoordelijk voor de continuïteit van het zorgproces door de inzet van zorgprofessionals.

Daarnaast signaleert en adviseert dit team het lijnmanagement op het gebied van strategische en tactische personeelsplanning, capaciteit-

en dienstroosterplanning en bredere bedrijfsvoering. Het Plan- en Flexbureau is een geheel, maar kent ook subteams van collega’s die zich richten op een cluster van locaties en managers.

De huidige vacature is in het subteam Den Helder MVG, maar indien noodzakelijk wordt bredere inzet verwacht.

Dit ben jij

Je beschikt over bewijsbaar hbo-niveau én ervaring op het gebied van planning en planningsprogramma ’s, bij voorkeur Aysist.

Daarnaast verwachten wij dat je :

 • Cijfermatig en analytisch sterk onderlegd bent.
 • Organisatietalent en een pro-actieve houding hebt.
 • Stressbestendig bent en een klantgerichte instelling hebt.
 • Beschikt over de goede communicatieve en tactische vaardigheden.
 • Overtuigend kunt zijn en een evenwichtige houding aanneemt voor een efficiënte en effectieve planning en bij het meedenken over verbetervoorstellen.
 • Dit bieden wij

 • We bieden jou een contract voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een brutosalaris conform de van minimaal €2016, en maximaal €3084,- (FWG 45) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz.
 • Sollicitatieprocedure

  Voldoe jij aan het profiel en lijkt dit je een mooie stap in je carriere? Wij ontvangen je curriculum vitae en motivatie graag zo snel mogelijk.

  Een assessment, capaciteitentest, rollenspel en / of het inwinnen van een referentie kunnen onderdeel zijn van de selectieprocedure.

  Gedurende de looptijd van de vacature worden er gesprekken ingepland. Solliciteer dus direct!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier