Een uitdagende stageplek bij Timing Apeldoorn vanaf februari!
Timing
APELDOORN, NL
16 dagen geleden
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Tijdelijk dienstverband
 • Werktijden Kantoortijden
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats APELDOORN
 • Vacaturenummer 10AV039476
 • Over de functie

  Ben jij commercieel ingesteld én communicatief vaardig? Vind jij het leuk om mensen te helpen en kun je goed samenwerken?

  Dan is een stage bij Timing wellicht iets voor jou! Timing Apeldoorn is per februari op zoek naar een nieuwe stagiair(e) die het team komt versterken.

  Je komt te werken in een organisatie waar veel ruimte is om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Timing staat open voor onderzoeken en geeft alle ruimte om aan school te werken.

  Verder is er een hele leuke stagevergoeding (€500,-) aan verbonden. Er is een gezellige werksfeer inclusief borrels op de vrijdagmiddag! Wil je meer weten? Lees dan gauw verder!

  Een dag als stagiair bij Timing? Hierbij een dag van onze huidige stagiair Harmjan :

  08.30 uur

  Op ons kantoor in Apeldoorn. Ik kan wel een planning voor mijzelf maken, maar de dag verloopt altijd anders. Dat vind ik zo leuk aan dit werk! Even een kort overleg met mijn collega's om de belangrijke punten van vandaag te bespreken.

  Geen dag is hetzelfde! Nieuwe prospects benaderen, bezoeken bij klanten en intakes voor verschillende klanten in omgeving Apeldoorn.

  09.30 uur

  We gaan aan de slag. Het is druk met telefoontjes. Omdat ik het eerste aanspreekpunt ben beantwoord ik alle vragen van de uitzendkrachten.

  Dit kan gaan over salaris, maar ook interesse in bepaalde vacatures. Ik probeer alle telefoontjes zelf te beantwoorden, maar belangrijke telefoontjes zet ik door naar de intercedenten.

  Ondertussen houd ik ook de mailbox in de gaten en verwerk de mailtjes. Alles wat ik binnenkrijg verwerk ik in het systeem zodat ook mijn collega’s op de hoogte zijn van alles wat speelt rondom de uitzendkrachten en de klanten.

  Ondertussen ben ik continu aan het schakelen met mijn collega’s. Wij zijn ook samen verantwoordelijk voor bepaalde klanten en hebben een hele nauwe samenwerking.

  We helpen elkaar waar nodig en pakken dingen van elkaar op.

  11.30 uur

  Er komt iemand binnenlopen die op zoek is naar werk. Ik nodig degene uit aan mijn bureau en kijk of hij bij ons ingeschreven staat.

  Als dat niet zo is, schrijf ik hem in en daarna kijk ik of er een leuke en passende vacature voor hem openstaat. Tijdens het ochtendoverleg was er een spoedje binnengekomen en deze kandidaat is perfect voor de functie.

  Super, de eerste vacature van vandaag is vervuld!

  12.30 uur

  Het is lunchtijd. Met het hele team gaan we gezellig samen lunchen. We kletsen bij en maken plannen om binnenkort met het hele team weer wat leuks te gaan doen.

  Soms komen er ook werk gerelateerde onderwerpen aan bod.

  14.00 uur

  Mijn afspraak loopt binnen. Ik heb met haar telefonisch al de vacature besproken. Het gesprek ging verder goed. We gaan de kandidaat voorstellen bij het bedrijf en met z’n allen duimen we dat zij op sollicitatie mag komen bij het bedrijf.

  15.30 uur

  Een uitzendkracht komt binnen die ik vorige week heb geplaatst. Hij komt vertellen hoe zijn eerste werkdag was geweest. We bespreken zijn dag en ik wens hem nog veel succes.

  16.00 uur

  We hebben bericht van het bedrijf waar we een kandidaat hebben voorgesteld. De kandidaat is aangenomen. We laten dit haar meteen weten.

  Zij is hartstikke blij en bedankt ons. Wij maken gauw haar contract aan en informeren haar tevens over de vervolgstappen.

  Maandag kan zij beginnen!

  17.00 uur

  De dag is al weer bijna voorbij. Ik help mijn collega’s met de laatste dingen af te ronden, zoals salariszaken en planningen.

  Verder zorg ik dat mijn mailbox leeg is en dat mijn collega’s die ik heb geholpen een terugkoppeling hebben gekregen.

  17.30 uur

  De dag is alweer om. Hij is voorbij gevlogen!

  Functie eisen

  Timing is een dynamische en gezellige organisatie waar geen dag hetzelfde is. Dat geldt ook voor jou als stagiair. Je bent continu aan het schakelen tussen de klanten en de werkzoekenden.

  Verder werk je nauw samen met intercedenten van Timing zodat we samen successen kunnen behalen (en deze vieren natuurlijk!).

  De functie-eis die hierbij van toepassing is, is dat je een opleiding op HBO niveau volgt en op zoek bent naar een stageplek waarin je meewerkt.

  Ook ben je minimaal 5 maanden beschikbaar.

  Wij bieden

  Bij Timing ervaar je echt wat werken in de praktijk inhoudt, je wordt opgenomen in het team en je werkt volop mee. Ook kun je binnenkijken bij verschillende bedrijven.

  Je krijgt voldoende tijd en ruimte om je opdrachten te maken. Tevens ontvang je een mooie stagevergoeding van €500,- (!) bruto per 4 weken.

  Lijkt Timing jou een leuk bedrijf om stage te lopen? Wacht dan niet en solliciteer vandaag nog!

  Waar ga je werken?

  Timing Apeldoorn heeft een spontaan, hecht en gezellig team. Timing uitzendbureau is een van de topspelers in de uitzendbranche.

  Het is een grote organisatie waarbij je veelzijdige stage ervaring op gaat doen én ondertussen jouw netwerk vergroot. Op vestiging Apeldoorn kom jij te werken in een team van young professionals waarbij hard werken en plezier voor op staat.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier