Junior Uitvoerder Wegenbouw
Hartd.
Eindhoven, NL
23 uur geleden

Functieomschrijving

Jij als Junior uitvoerder bent samen met de uitvoerder verantwoordelijk voor de succesvolle uitvoering van het aan jou toegewezen project.

Dit doe je door materiaal, materieel en mensen zo effectief en efficiënt mogelijk te organiseren. Met behulp van het motiveren en coachen van je collega’s haal je het maximale uit je team, daarnaast bewaak je de veiligheid en de uitvoering van de werkzaamheden.

Ook onderhoudt je de relatie met andere projectbetrokkenen. Als junior uitvoerder werk je zoals gezegd nauw samen met de uitvoerder, aan wie je ook (financiële) verantwoording aflegt.

Het is uiteindelijk de bedoeling dat je binnen de organisatie doorgroeit tot volwaardig uitvoerder en eventueel later als projectleider.

Functie eisen

Naast een afgeronde MBO of HBO opleiding in de richting van civiele techniek heb je bij voorkeur enkele ervaring op het gebied van wegenbouw.

Je hebt kennis van diverse contractvormen (RAW, UAV, UAV-GC) en bent in staat om onder hoge werkdruk te presteren. Daarnaast ben je een pro actief persoon die te allen tijde kansen en mogelijkheden ziet en heb je een gezonde dosis overtuigingskracht.

Voldoe je niet aan alle eisen, dat is geen probleem, ook een starter is welkom.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring
 • Een zeer interessant arbeidsvoorwaardenpakket met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Een informele organisatie waar hard gewerkt wordt en hard werken en plezier maken hand in hand gaan.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier