Winkelmedewerker (Koopjeshoek) (28-36 uur)
Ikea
Duiven
2 dagen geleden

Candidate profile Dutch WIE JE BENT Candidate Profile Vind jij het prettig om zelfstandig te werken en wil jij je inzetten om samen met ons team de retourstromen te optimaliseren en zo bij te dragen aan een beter milieu?

Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker voor onze vernieuwde afdeling RECOVERY (Circular Hub) die deze uitdaging met ons deelt.

BILLY, KIPPAN, KALLAX en IVAR. Wie kent deze Zweedse iconen niet? We hebben een passie voor het leven thuis en voor mensen die met beide benen op de grond staan.

Samen werken we aan een positieve, duurzame uitstraling van IKEA.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden,

Je bent :

 • Milieubewust en vindt het leuk om klantcontact te combineren met werk 'achter de schermen'.
 • Stressbestendig en je ervan bewust dat deze functie fysiek uitdagend kan zijn
 • Probleem oplossend : In staat om achterliggende oorzaken te achterhalen en betere werkmethodes te bedenken.
 • Een beslisser, die ervan houdt veel beslissingen op een werkdag te nemen.
 • Zelfstandig werker en stelt de juiste prioriteiten om op basis daarvan je werk in te delen en uit te voeren.
 • In staat op een goede proactieve manier feedback te geven aan je collega’s en manager.
 • Commercieel, hebt verkoopervaring en krijgt energie van contact met klanten.
 • Bekend met het werken met gangbare computersystemen (Excel)
 • Je bent flexibel inzetbaar (Door de weeks minimaal de avonden en in het weekeinde zowel overdag als s avonds) Key responsibilities (title) Dutch WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN Key responsibilities (text) Als medewerker recovery heb je de taak om retourartikelen van IKEA een zo optimaal mogelijke tweede bestemming te geven.
 • Je neemt artikelen in ontvangst en maakt deze weer geschikt voor verkoop. Tijdens dit proces bewaak je productkwaliteit, rapporteer je afwijkingen en doet aanbevelingen.

  Artikelen die verkocht gaan worden in de Circular hub (voorheen de koopjeshoek) presenteer je zo optimaal mogelijk aan onze klanten en je organiseert de verkoop ervan.

  Je bent medeverantwoordelijk voor de dagelijkse afdelingsadministratie en het samen met je collega's coördineren van de werkzaamheden.

  Daarnaast ben je in de Circular Hub ook bezig met het her-verpakken van producten en het opbouwen van meubelen voor de verkoop.

  Je analyseert de oorzaken van frequent retour gebrachte artikelen en kunt deze informatie indien gewenst in ons computersysteem verwerken.

  Je hebt nauw contact met alle afdelingen in onze winkel en controleert en verwerkt alle afgeschreven producten. Verder verstrek je informatie over de producten en de verschillende services, zoals de matrasretourservice, aan klanten en verkoop je de producten in de Circulair Hub.

  Team vision and mission (title) Dutch ONS TEAM BINNEN IKEA Team vision and mission (text) Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur.

  Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

  Bij IKEA Duiven werken 450 enthousiaste collega’s die elke dag samen hard werken om onze klanten te verrassen en inspireren.

  Met al onze kennis en ervaring in de woninginrichting is dit de organisatie om aan jouw loopbaan te bouwen! Local section (title) WAT VERDER BELANGRIJK IS Local section (text) Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.

  a. het volgende van ons verwachten :

 • Een aantrekkelijk salaris. Als je 21 jaar of ouder bent, verdien je €10.89 per uur. Op doordeweekse avonden na 19 : 00 uur is je uurloon door de geldende toeslag €16.
 • 33 per uur en op de zaterdagavond na 19 : 00 uur en de gehele zondag wordt dit zelfs €21.78 per uur. (Deze bedragen zijn bruto per uur)

 • 8% vakantiegeld in mei
 • Een 13e maand in december
 • Volledige vergoeding voor reizen met het OV tijdens het woon-werk verkeer
 • Een leuke, uitdagende functie in een gezellig team met leuke collega’s
 • Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt!
 • Om te ontdekken wat de collega’s van IKEA drijft; klik op de link UPPDRAG bovenaan de pagina (naast het IKEA logo).

  Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en jouw motivatiebrief!

  Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

  Wij kijken uit naar je sollicitatie!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier