Verpleegkundige Geriatrie
Gelre
Apeldoorn, Netherlands
15 dagen geleden

Afdeling

Afdeling B7 is een verpleegafdeling waar 32 patiënten verblijven voor de vakspecialismen Geriatrie en Interne Geneeskunde.

Het team verpleegkundigen is verdeeld onder de vakspecialismen Geriatrie en Interne geneeskunde. Op dit moment zijn we op zoek naar een verpleegkundige met affiniteit voor het vakspecialisme Geriatrie.

B7 is een dynamische afdeling met een jong, gemêleerd en hecht team. Elke dag weer, zetten wij ons in om goede zorg te bieden aan onze patiënten.

Elke dag bouwen we verder aan onze afdeling en leren wij weer van elkaar. We vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en dat elke collega weer andere kwaliteiten met zich meebrengt, waardoor we samen sterk zijn.

Patiëntveiligheid en netjes werken volgens de protocollen zijn de speerpunten in ons jaarplan 2018. We werken met verpleegkundigen van verschillende niveaus binnen één team, en diverse collega’s hebben specialistische opleidingen gevolgd zoals endocrinologie, nefrologie of geriatrie.

Werkzaamheden

Je gaat aan de slag op een dynamische verpleegafdeling waar voornamelijk kwetsbare ouderen verblijven. De zorgzwaarte is af en toe behoorlijk pittig en dat vraagt van je, dat je goed kunt prioriteren en snel kunt schakelen.

Onze patiënten zijn vaak volledig zorgafhankelijk en er is meestal sprake van multimorbiditeit. Dat alles maakt, dat geen dag hetzelfde is.

Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse patiëntenzorg. Je loopt visites met de artsen, en je werkt samen met andere disciplines zoals fysiotherapie, logopedie en diëtetiek.

Adequate observatie van je patiënten en zorgvuldige communicatie (o.a. verslaglegging) zijn op onze afdeling erg belangrijk.

Je hebt :

 • bij voorkeur diploma verpleegkundige niveau 5
 • een geldige BIG registratie
 • aantoonbare affiniteit met het vakgebied Geriatrie
 • een specialisatie Geriatrie en / of Gerontologie is een pré
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, hebt een coachende houding en staat open voor feedback.

  Je bent enthousiast, proactief en ontwikkelingsgericht. Je bent collegiaal en in staat, om efficiënt samen te werken.

  Ons aanbod

  Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor 24, 28 of 32 uur per week in FWG 45 voor de duur van een jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

  Ingeval je je nog niet gespecialiseerd hebt, stellen wij je hiervoor in de toekomst zeker in de gelegenheid.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier