Senior Dynamics 365 Consultant
Capgemini
Utrecht, NL
1 dag geleden

Zijn jouw Dynamics schouders breed genoeg voor corporate implementaties?

Requirements ophalen? Kun je. Die uitwerken naar keurige Dynamics configuraties? Je klikt de building blocks als Legoblokjes in elkaar.

Mooi, maar corporate opdrachtgevers staan dan niet meteen op hun stoel te juichen. Die laten zich namelijk veel liever op requirements challengen, zodat we geen configuraties opleveren die klanten denken nodig te hebben, maar waarmee ze een beslissende voorsprong pakken.

En vasthouden. Bij Capgemini kom je er dus niet met technische skills alleen, want doorvraagkwaliteiten en een holistische visie zijn minimaal even belangrijk...

Waarom jouw Dynamics 365 carriere toe is aan Capgemini?

Omdat je bij ons wordt uitgedaagd een stap (meer mag!) vooruit te denken. Dat start met luisteren en doorvragen. Soms tot vervelens toe, want pas als je exact weet wat de klantbehoefte is, kun je de meerwaarde van je oplossingen maximaliseren.

Dat doe je met een grote mate van vrijheid. Die we serveren met een flinke portie ownership. Kun en wil je die verantwoordelijkheid aan, dan bepaal je zelf de grenzen van je rol.

Nieuwe tooling adopteren? Drie nieuwe collega’s aannemen omdat je mooie kansen spot? Schrijf een plan, overtuig ons en ga ervoor!

Wat ga je doen als Senior Functioneel Dynamics 365 Consultant?

In deze rol werk je, op co-creatie basis met de klant, Dynamics oplossingen uit die een meetbaar positieve bijdrage leveren aan de organisatieambities.

Of die klant nu een financial of een telco is : je drijft complexe end-to-end enterprise projecten op het gebied van sales, services en / of customer journeys.

De rol vraagt om hardcore’ consultancy skills. Het inventariseren van requirements is stap één. Die doodknuffelen totdat je kansen signaleert en die inzichten naar de business terugkoppelen, de tweede.

Wil de klant meer leads genereren? De conversie verhogen? Brand engagement aanjagen? Jij praat mee over configuraties die deze doelstellingen dichterbij brengen.

Zo lever je een impactvolle en zichtbare bijdrage aan de digitale transitie én het digitale succes van aansprekende corporates.

Zodra er een go op je plannen is, verschuift je rol naar configurator van de oplossingen. Daarbij ga je soms voor snelle winst, maar veel vaker voor oplossingen die de organisatie duurzaam ondersteunen.

Als Functioneel Dynamics Consultant werk je altijd in een team van collega’s. Nu even virtueel en vanuit huis, maar hopelijk snel weer op de klantlocatie.

Tof : je hebt veel peers (het team telt 25 Dynamics specialisten, architecten en developers), is een hechte community en je hebt de mogelijkheid om op internationale projecten aan de slag te gaan.

Doen als je :

 • Een HBO / WO achtergrond aan 5+ jaar CRM implementatie-ervaring koppelt. Als die ervaring (deels) op Dynamics betrekking heeft, top!
 • Hebt bewezen dat je niet voor een’ oplossing, maar voor de’ oplossing gaat
 • Een Agile mindset hebt en je helemaal thuis voelt in dynamische werkomgevingen
 • Altijd met de klant meedenkt, maar niet bang bent om wat tegengas te geven : zo kom je tot het beste resultaat
 • Collega’s graag (veel) beter maakt teamsucces sla je hoger aan dan individuele prestaties
 • Het leuk vindt om (zeer) zelfstandig te werken, inclusief het doorpakken en lastige knopen doorhakken dat daarbij komt kijken
 • Waarom Capgemini?

 • Omdat je end-to-end projecten wilt draaien bij Fortune 500 bedrijven (en dit kan dus ook internationaal)
 • Omdat je blij wordt van een organisatie die gaat voor duurzaamheid. Bijvoorbeeld door blockchain technologie in te zetten
 • Omdat je graag leert van een heleboel peers. En andersom.
 • Omdat we je inzet terugbetalen met een marktconform salaris, vakantiegeld en een leaseauto
 • Omdat we geen studiebudget hanteren en je geen studiekosten maakt. Welkom bij de All-You-Can-Train Academy!
 • Omdat je trainingen kunt volgen in la douce France : de poort van Chateau Les Fontaines staat altijd open
 • Omdat je aanstaande vrijdag wilt bewijzen dat je een betere grillmaster bent dan je collega’s
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier