Informatiemanager
Deltion College
Nederland - Overijssel
4 uur geleden

Informatiemanager

Zwolle, 32 tot 40 uur per week

Hoe kan informatievoorziening optimaal bijdragen aan de gewenste onderwijs- en bedrijfsvoering? Welke nieuwe technologische mogelijkheden zijn er en kunnen Deltion College helpen?

Op die vragen zoek jij elke dag antwoorden, want jij weet dat de antwoorden dagelijks veranderen.

Inspireren en ontwikkelen bij Deltion

Binnen ons team Informatisering & Automatisering (I&A) zijn we vol in ontwikkeling en bezig met allerlei nieuwe projecten.

Het team I&A bestaat uit 30 enthousiaste collega’s die verantwoordelijk zijn voor onder andere beheer, infrastructuur, informatiemanagement, architectuur, projecten, security en privacy.

Het team I&A valt onder de dienst Bedrijfsvoering die het onderwijs en de diensten ondersteunt op tal van gebieden zoals Huisvesting, Ruimtebeheer & Inrichting, Inkoop, Facilitair & Integrale Veiligheid, Technische Dienst en het Servicebedrijf.

Op basis van onze organisatiedoelstellingen en ICT-ontwikkelingen stel jij als Informatiemanager mede ons informatiebeleid en informatieplan op.

Zo vertaal jij ontwikkelingen naar de beste informatievoorzieningen voor Deltion, terwijl je rekening houdt met gebruikerswensen, architectuurprincipes, wet- en regelgeving en consequenties voor de bestaande informatiesystemen.

Samen het beste waarmaken bij Deltion

Deltion levert aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Zowel aan studenten die zich voorbereiden op de internationale arbeidsmarkt, als aan studenten die hun kennis willen verdiepen, verbreden of actualiseren.

Zo levert Deltion een bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen, zodat ze zelf de baas blijven over hun carrière.

 • Bij Deltion staan we voor openheid, diversiteit en zelfstandigheid. Bij ons ontwikkelen niet alleen de studenten zich : ook onze medewerkers leren elke dag, met hulp van collega'
 • s en onze interne specialisten. We helpen elkaar, tonen eigenaarschap in ons werk en samen bereiden we onze studenten optimaal voor op de toekomst.

  Jij bent

  Een verbinder tussen het team I&A, het onderwijs en de diensten. Je maakt makkelijk contact met anderen, kunt relativeren en waardeert humor.

  Je bent een kei in projectmatig werken en beschikt over een flexibele en op groei gerichte mindset. Je bent een strateeg met veel businesservaring, kennis van het onderwijs en een aanjagersmentaliteit.

  Je kunt op strategisch, tactisch- en operationeel niveau communiceren. Jouw mening onderbouw je altijd met feiten en je stelt je op als intern adviseur.

  Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de organisatie op het gebied van informatisering en automatisering. Je werkt altijd naar het beste resultaat toe, terwijl je de eindgebruiker in gedachten houdt bij iedere stap.

  Je beschikt over een sterk analytisch denkvermogen en kunt zowel zelfstandig als in een team werken. Je begrijpt dat er verschil kan zitten tussen vraag en (on)mogelijkheden.

  Je voelt je thuis in alle lagen van een organisatie. Verder zien we graag het volgende op jouw cv :

 • Een hbo- of wo-opleiding succesvol afgerond.
 • Een aantal jaren ervaring met informatiemanagement en informatiehuishouding, bij voorkeur in het onderwijsveld.
 • Kennis van of affiniteit met infrastructuur, security, privacy, cloud services en connectiviteit.
 • Kennis van architectuurprincipes, Design Thinking, BiSL en ervaring met Scrum en / of Agile.
 • Ons aanbod

  Een gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan waar je zoveel invloed hebt op de toekomst van duizenden studenten, vind je alleen bij Deltion.

  Je kunt rekenen op :

 • Een passend salaris tussen de € 3.500,- en € 5.000,- bruto per maand op basis van fulltime en volgens de cao MBO. Je wordt ingeschaald op basis van jouw relevante kennis en ervaring.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Meer dan 8 weken verlof per jaar.
 • Een collectieve ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding én een uitstekende pensioenregeling.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en opleidingen te volgen.
 • Innovatie? Ontwikkelingen? Bij ons zit je er met je neus bovenop! Kijk ook op www.deltion.nl / werken-bij-deltion voor meer informatie!

  Wanneer kun je beginnen?

  Ben jij de Informatiemanager die wij zoeken? Vul het sollicitatieformulier in en voeg je motivatiebrief en cv bij. Wil je wat meer informatie?

  Neem dan even contact op met Peter van der Velde (Informatiemanager) via 038-8534954. Je kunt je sollicitatie aan Bart Jeroen Hemstra (Manager I&A) richten.

  Bijzonderheden

  Na publicatie gaan wij direct over tot selecteren.

  Acquisitie stellen wij niet op prijs.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier