Contractmanager
BAM FM
Bunnik, Nederland
2 dagen geleden

In de rol van contract manager denk jij breder dan alleen de afgesproken dienstverlening, jij bent doorlopend bezig met op welk gebied er nog verder kan worden geoptimaliseerd.

De klant hoeft nergens naar te vragen; jij hebt er al aan gedacht.

Ik heb een fijne dag als ik merk dat we als team in control zijn over het contract. Je wordt dan niet overvallen met vragen waar je geen antwoord op hebt, maar je hebt de regie en kan de klant verrassen.’

Wat ga je doen?

Voor een contract manager is geen dag hetzelfde. Jij zorgt ervoor dat de volledige facilitaire en technische dienstverlening vlekkeloos verlopen, dus dagelijks bedenk jij oplossingen die een directe bijdrage leveren aan de gebruikerservaring van de mensen in jouw gebouwen.

 • Als contract manager ben je eindverantwoordelijk voor de prestaties van het hele onderhoudsteam. Jij anticipeert op de behoefte van de klant;
 • je snapt wat er nodig is en hoe je dat op duurzame wijze voor elkaar krijgt. De beslissingen die jij neemt garanderen betrouwbaarheid en overtreffen de verwachtingen van de klant.

  De contracten binnen BAM FM betreffen langlopende, complexe prestatiecontracten gericht op bouwkundig en installatietechnisch beheer van één of meerdere gebouwen.

  Je gaat op strategisch niveau in gesprek met onze klanten en focust hierbij op het vertalen van de klantbehoefte in werkbare en innovatieve processen.

  Je onderzoekt de mogelijkheden om de contracten verder uit te diepen en de service richting de klant uit te breiden. Je bent een ondersteunende manager en stimuleert je team om te streven naar optimale klanttevredenheid.

  Dit is hoe onze contract managers hun rol ervaren :

  Collega’s bij BAM FM zijn toegankelijk, transparant en behulpzaam. Het is prettig om te werken in een professionele omgeving waar ruimte is voor sociaal en persoonlijk contact.’

  Ik vind het heel fijn dat er een duidelijk onderscheid is tussen het beheercontract en de bijkomende projecten. De projecten worden opgepakt door een andere afdeling (Project-

  en Contractondersteuning) waardoor ik mij kan richten op het optimaliseren van het beheercontract. Dit zorgt voor focus!’

  Voor mij is het de uitdaging om een hard fm contract te regisseren binnen een bepaalde klantarena.’

  Het voordeel van werken bij BAM FM is dat er (fysiek) korte lijnen zijn en je zo snel en gemakkelijk kunt schakelen met deskundigen op verschillende vlakken.

  Op die manier word je op de meest relevante onderdelen geholpen door anderen en heb je zelf meer stabiliteit en focus in je werk.’

  Taken en verantwoordelijkheden :

 • De functionele aansturing van de uitvoering van de contracten, het onderhoud en de meerwerkopdrachten, gericht op het optimaal vormgeven van de contractuele afspraken en het optimaliseren van de bijdrage aan het bedrijfsresultaat;
 • Het samenstellen en aansturen van een gekwalificeerd en gemotiveerd team;
 • Signaleren en inventariseren van afwijkingen en risico’s tussen contract, projectplan en realisatie en het nemen van beheersmaatregelen;
 • Controleren en toezien op de naleving en toepassing van procedures, richtlijnen, klant- en wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid, kwaliteit, arbo en milieu, zodat voldaan wordt aan de gestelde normen;
 • Proactief zorgdragen voor en onderhouden van een duurzame relatie met interne en externe stakeholders en opdrachtgevers, met als doel een optimale uitvoering en daaruit voortvloeiend het verwerven van nieuwe contracten;
 • Periodiek rapporteren aan zowel de opdrachtgever als management, op financieel en operationeel gebied;
 • Op de hoogte zijn van marktontwikkelingen (klanten, nieuwe technieken) en het stimuleren van innovatie binnen de kaders van het vakgebied.
 • Wie zoeken wij?

  Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau en enkele jaren werkervaring in een relevante functie op gebied van beheer- en onderhoudsdienstverlening.

 • Jij fungeert als vanzelf als de spil van de samenwerking : jij schakelt met je communicatie eenvoudig op verschillende niveaus;
 • jij praat net zo gemakkelijk met een engineer in technisch jargon, als met het bestuur van de opdrachtgever en de eindgebruikers van de gebouwen.

  Beslissingen neem je op basis van jouw snelle analytische vermogen en daarin voel je feilloos aan waar de klant op zit te wachten.

  Jij motiveert jouw team en de onderaannemers om de service even duurzaam, veilig en kwalitatief hoogstaand te verlenen als jij voor ogen hebt.

  Wat bieden wij?

  Een rol met veel verantwoordelijkheid : jij neemt beslissingen die bepalend zijn voor de gebruikers van de gebouwen, en de tevredenheid van onze klant.

  Het werk is divers (meerdere technieken, meerdere disciplines), je contacten dynamisch (opdrachtgever, eindgebruikers, het BAM-

  team, onderaannemers), en het is aan jou om alles soepel te laten reilen en zeilen en ook nog eens de dienstverleningsbehoefte in het grotere geheel te analyseren en verbeteren.

  Als contract manager werk je vanuit Bunnik en op de contractlocatie, en zeker in deze functie is een langdurige samenwerking met de klant zeer wenselijk.

  Evengoed biedt BAM FM en Koninklijke BAM Groep volop de kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Kennisuitwisseling en creatie staan hoog in het vaandel.

  Met de BAM Business School hebben we ons eigen opleidingscentrum in huis.

  Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en daar bovenop uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Voor alle medewerkers jonger dan 35 jaar is er Young BAM. De jongerenvereniging organiseert projectbezoeken, workshops en sportieve evenementen, waarbij je BAM-

  collega’s vanuit de hele organisatie leert kennen.

  Over ons

  Al sinds 2007 speelt BAM FM een rol in de volledige levenscyclus van gebouwen. Van advies over ontwerp en bouw tot de volledige exploitatie en het onderhoud.

  Uiteindelijk gaat het erom dat panden en installaties goed functioneren. Zodat medewerkers optimaal presteren en gasten zich welkom voelen.

  Daarom telt voor ons maar één ding : gebruikers eerst. Binnen elke opdracht doen we er alles aan om die belofte waar te maken.

  Of we nu een klimaatsysteem onderhouden, de receptie bemensen of schoonmaken. Want alles wat we doen moet onze klanten verder helpen.

  Kortom, BAM FM verzorgt het technisch beheer van complexe vastgoedportefeuilles in risicodragende vorm in de publieke en private markt.

  BAM FM maakt deel uit van BAM Bouw en Techniek bv.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier