Stagiair mbo - Sportstimulering in West
Gemeente Amsterdam
Amsterdam, NL
2 dagen geleden

Ben je flexibel, behulpzaam en sociaal? Heb jij affiniteit met sport en wil je bijdragen aan het beweegaanbod in Stadsdeel West?

Kom dan stagelopen bij West Beweegt in Amsterdam West.

Stageplaats

Uren per week Stage vanaf september 2021 t / m juni 2022 voor de duur van 16 uur per week. Werk- / denkniveau Mbo Plaatsingsdatum20-09-2021 Salaris Stagevergoeding Vacaturenummer MM Sluitingsdatum03-10-2021 Vakgebied Sport / cultuur

De functie

Tijdens je stage bied je ondersteuning bij de dagelijkse activiteiten en werkzaamheden. Daarnaast werk je mee aan de organisatie van diverse grote en kleine sportactiviteiten en evenementen.

Het schrijven van draaiboeken, zoeken naar locaties, het in kaart brengen van het benodigde materiaal en personeel zijn een aantal voorbeelden van andere werkzaamheden. Verder :

 • Bied je ondersteuning aan collega’s bij administratieve werkzaamheden;
 • Werp je een vernieuwende blik op het sport & spel aanbod van de gemeente Amsterdam.
 • Natuurlijk ben je het sportieve en energieke type en heb je een proactieve houding. Je volgt de mbo opleiding Sport en Bewegen.

  Daarnaast ben je zelfstandig en kun je goed omgaan met kinderen. Verder :

 • Heb je af fi ni teit met sport & spel ac ti vi tei ten;
 • Heb je er va ring met het or ga ni se ren van eve ne men ten en ac ti vi tei ten.
 • Wij bieden een stageplek in een dynamische omgeving, waarbij proactiviteit een belangrijke competentie is. Daarnaast kun je rekenen op een prettige werksfeer, collegialiteit en veel ruimte voor eigen inbreng en ontplooiing.

  De stagevergoeding is conform de regelgeving die geldt voor de gemeente Amsterdam.

  Voor de actuele bedragen en meer informatie over stage bij de gemeente Amsterdam kijk je op .

  De afdeling Sport West Beweegt’ weet wat er speelt in de buurt en zorgt dat partners in de wijk een actieve rol behouden en krijgen, zodat er een kwalitatief goed sport en beweeg aanbod is.

  Wij richten ons op het faciliteren, stimuleren en initiëren van laagdrempelige sportactiviteiten en wij zorgen voor goede randvoorwaarden, zoals veilige en goede sportvoorzieningen.

  Daarbij gebruiken wij sport- en bewegingsactiviteiten ook als middel’ bij het versterken van sociale cohesie, het tegengaan van overgewicht en het vergroten van maatschappelijke participatie.

  West Beweegt richt zich op kwetsbare doelgroepen en is actief daar waar partners geen rol (kunnen) nemen. Belangrijk is dat West Beweegt zichtbaar, flexibel en creatief is.

  West Beweegt neemt initiatief en weet hoe verschillende doelgroepen plezier ervaren in sport en bewegen.

  We willen een diverse en inclusieve organisatie zijn, die ruimte biedt aan iedereen. Diversiteit is een kracht die we gebruiken om betere resultaten te halen voor de stad.

  We streven naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Amsterdam, met alle verschillen.

  Onze vacatures staan open voor iedereen, tenzij in de tekst iets anders staat.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier