Medewerker bouwmarkt, Den Haag
Randstad
Den Haag, NL
23 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

De moeder van mijn collega was laatst verhuisd en moet alles nog inrichten. Grote beslissingen. Niet alleen vanwege de investering maar zeker ook omdat zij met haar nieuwe aankopen best een tijdje door moet.

De keuze in bouwmaterialen is reuze! Bouwmaterialen zijn als een kers op de taart! Wat zoek je? Bouw-, afbouw-, hout- en plaatmaterialen?

Wat voor type vloer zoek je? Wel of geen hout? Allemaal zaken waar een goede verkoopmedewerker optreed als ADVISEUR en jou helpt met daad en antwoord.

VERKOOPADVISEUR / VERKOOPMEDEWERKER

Den Haag zaterdag van 8.00 12.00 uur

Waarom wil jij hier werken?

Bij dit bedrijf vindt u een compleet assortiment aan bouw- en afbouwmaterialen om uw (zakelijk) project te realiseren. Het bedrijf bestaat uit een bouwshop met een afhaalmagazijn waar we u graag adviseren over bouw-

afbouw-, hout- en plaatmaterialen. Maar ook over andere producten zoals : (elektrisch) gereedschappen, bevestigingsmiddelen, elektra, kitten, klimmaterialen, producten voor uw persoonlijke bescherming en een modieuze lijn stoere werkkleding.

Wat ga jij doen?

In deze functie ligt de nadruk ligt op balieverkoop en daarbij het adviseren van klanten. Je bent geen kassa medewerker, maar moet wel echt even meedenken met de klant, mee lopen de winkel in, advies geven en upsellen.

Wanneer het rustig is in de winkel, zorg jij als verkoopadviseur dat de winkel op orde is, goed gevuld is en controleer je de voorraad.

Als verkoopmedewerker ben je het centrale aanspreekpunt voor onze klanten, je adviseert en begeleidt hen met de volgende taken :

 • Verkoop van afbouwmaterialen, hand- en elektrische gereedschappen, ijzerwaren en
 • bevestigingsmaterialen, persoonlijke beschermingsmiddelen enz., alsmede zelfstandige advisering hieromtrent;
 • Het bijhouden van en de controle op de voorraden en andere voorkomende werkzaamheden;
 • Waarom is dit verder een functie en organisatie die jou verder helpt?;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Teamspirit, open sfeer en eerlijk naar elkaar en naar de klant;
 • Top serviceverlener en werkgever.
 • De ideale kandidaat bezit :

  Wat belangrijk is, is dat een kandidaat beschikt over een gemiddeld MBO denk niveau. Jij kunt als verkoopmedewerker meedenken met de klant.

  Voor deze functie is het handig dat jij al enige ervaring hebt binnen de bouw / woning branche als verkoopmedewerker. Geen ervaring binnen de branche?

  Ook geen probleem, als jij een commerciële / technische opleiding hebt afgerond kan je gewoon solliciteren.

  Kortom, ben jij een top verkoper met een flinke dosis humor? Twijfel is onnodig, wanneer je de schoen past trek je hem immers aan!

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier