Senior Monteur Elektrotechnische Installatie
Werk en Vakmanschap
's-Gravenhage, Zuid-Holland
4 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Wat ga je doen?

Jouw werkdag : een trambestuurder meldt bij de verkeersleiding dat het wisselsein gedoofd blijft. De tram vol reizigers kan niet verder rijden.

De trambestuurder moet daardoor uit zijn tram stappen en handmatig het wissel omzetten om de veiligheid voor onze reizigers te garanderen.

Omdat dit extra tijd kost, word jij gebeld om deze storing (met spoed) op de lossen.

Je opent je laptop vanaf afstand en analyseert de storing. Terwijl je met je collega onderweg bent naar de plek van de storing bedenk je vast wat het probleem kan zijn.

Je opent de wisselkast en ziet in één oogopslag het probleem en lost het op. De reizigers ervaren de reis daardoor als vlot en vlekkeloos.

Je hebt een grote rol in onze belofte aan de reiziger, namelijk dat de reis betrouwbaar, veilig en comfortabel is.

Je deelt complexe problemen op in onderdelen en kan hoofdzaken van bijzaken onderscheiden. Hierdoor zorg je ervoor dat de sein-wissel combinaties feilloos werken.

Als er geen storingen zijn voer je onderhouds- en modificatiewerkzaamheden uit aan elektronische aansturing van de wissels, seininstallaties tramwaarschuwingslichten zodat ook omstanders even stil staan wanneer de tram passeert en veilig hun weg kunnen vervolgen.

Op basis van opleiding, kennis en ervaring wordt bij in dienst een opleidingstraject bepaald met een eigen Vakschool Techniek.

De Vakschool bewaakt samen met jouw leidinggevende de voortgang en zorgt dat de trainingen ingepland worden. Als jij volledig zelf mee kan draaien, ben je beslissingsbevoegd en neem je junior monteurs mee om je kennis over te dragen.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde MBO 4 opleiding mechatronica, technicus elektrotechniek, technicus engineering werkveld elektrotechniek of eerste monteur Elektrotechnische industriële installaties en systemen;
 • Je hebt industriële-, tuinbouw-, verkeersregel-, verpakkingsmateriaal- of brandmeldinstallaties onderhouden, bedraad, storingen verholpen en in bedrijf gesteld;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Taalvaardigheid Engels en Duits;
 • Je hebt kennis van programmeren en werken aan PLC's;
 • Je draait mee in een wachtdienstrooster en werkt ook in de nachtelijke uren;
 • Je bent niet kleurenblind.

  Ben jij de monteur die we zoeken? Solliciteer direct!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier