Service Monteur Buitendienst Eindhoven
LMH Engineering
Eindhoven, NL
2 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Service Monteur Buitendienst Eindhoven

Wat ga je doen?

Ben jij werkzaam in de parkeersystemen, liften branche of automatische deuren branche? Dan ben ik op zoek naar jou. Ik heb een interessante functie waarbij jij verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan de parkeersystemen op locatie van de klant.

Je zal hierin ook eens in de 5 weken meelopen in de storingsdienst (paraat blijven met telefoon). Tijdens jouw dag los jij storingen op, repareer en modificeer jij de systemen naar de wens van de klant.

Bij een installatie leg jij de werking uit van het systeem en kleine onderhoudswerkzaamheden uit aan de werknemers op locatie.

Hiervoor is het belangrijk dat er een rapport opgesteld wordt over jouw werkzaamheden en eventuele tips voor de sales afdeling.

Wat wordt jou geboden?

 • Een salaris van €2.500 tot €3.700
 • Een representatieve bus
 • 25 + 13 vakantiedagen
 • Pensioen
 • Overuren betaald
 • Wat wordt er van jou verwacht?

 • MTS Elektrotechniek, Mechatronica of WTB met elektro ervaring
 • Je hebt ervaring in het plegen van onderhoud en het oplossen van storingen
 • Je woont in de regio van Eindhoven
 • Waar ga je werken?

  Je komt te werken bij een high-tech bedrijf dat diverse mooie ontwikkelt. Zij hebben hun systemen geïnstalleerd bij o.a.

  ziekenhuizen, luchthavens, overheidsinstellingen en winkelcentra. Mocht jij zelf parkeren in een garage, kan je 90% zeker er van zijn, dat het systeem vanuit deze organisatie komt.

  Alle systemen worden intern ontwikkeld, getest, gebouwd en klaargemaakt voor installatie op locatie. Hierdoor kan jij van a tot z bij de ontwikkeling van het systeem aanwezig zijn.

  En júíst door deze "kijk in de keuken" kan jij jezelf écht een specialist noemen op het gebied van deze parkeer oplossingen.

  Meer informatie of direct solliciteren?

  Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren.

  Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met mij opnemen via (010) 754 2727 of jules.

  haulussy lmhengineering.com. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.

  LMH Engineering the recruitment engineers

  Arbeidsvoorwaarden

  €2500 - €3700 per jaar

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier