Junior SalesForce Administrator
Planon
Nijmegen, The Netherlands
5 dagen geleden

Profile

Binnen Planon staat innovatie voorop, we werken daarom met de laatste technologieën en markt leidende producten zoals SalesForce en Microsoft Azure.

Er werken inmiddels meer dan 400 Planon collega’s wereldwijd met SalesForce. Jouw taak als SalesForce Administrator is het beheren en verder uitbouwen van dit platform.

Het doel is om onze collega’s zo optimaal mogelijk gebruik te laten maken van deze applicatie. Je zoekt naar oplossingen zodat onze Sales en Services collega’s efficiënter kunnen werken.

Dit doe je o.a. door de juiste vragen te stellen en vervolgens ben je in staat om deze processen om te zetten in technische oplossingen.

Ook je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en ben je straks in staat om technische tweedelijns support vragen te behandelen.

Samen met je collega’s blijven jullie innoveren zodat we dit platform kunnen blijven uitbouwen om zo het beste en meest efficiënte resultaat te behalen.

Wanneer je afgelopen maand bij Planon gewerkt had, was jij verantwoordelijk voor :

 • Het omzetten van Businessvragen naar een technische oplossing binnen de applicaties die Planon tot zijn beschikking heeft
 • Het automatiseren van manuele processen binnen SalesForce, bijvoorbeeld d.m.v. SalesForce Flow
 • Het implementeren van nieuwe onze nieuwe organisatie structuur in SalesForce
 • Het implementeren van Add-ins in Salesforce, bijvoorbeeld Showpad
 • Onze missie is het leveren van software-oplossingen die onze klanten in staat stellen hun uitdagingen effectief op te lossen en dat zal intern ook zo moeten zijn en is geen eenvoudige taak.

  Om onze missie te vervullen, zul jij ondernemend, klantgericht en analytisch moeten zijn.

  We offer

  Het behalen van succes geeft je een enorme kick, maar we geloven er in dat juist de reis ernaartoe de beste herinneringen en leermomenten creëert.

  Buiten je comfortzone is waar het allemaal gebeurt en deze successen vieren wij op verschillende manieren : van het uitdelen van complimenten en grote team events tot activiteiten buiten kantoortijden die onze mensen meer laten zijn dan simpelweg collega’s.

  Denk hier bijvoorbeeld aan onze jaarlijkse BBQ, 6 activiteiten per jaar vanuit de personeelsvereniging en niet te vergeten, elke vrijdag een borrel in onze eigen bar.

  Waarmee we jouw loopbaan invullen?

 • Vliegende start in een jong en energiek team
 • Integrale kennis van onze Sales en Services process
 • Zinvolle trainingsmogelijkheden voor het vervullen van jouw potentieel
 • Tal van voordelen die een gezonde levensstijl stimuleren, zoals de Planon Challenge en een eigen Planon Gym!
 • We bieden je een uitstekende balans tussen werk en privé, samen met een aantrekkelijk en concurrerend salaris- en arbeidsvoorwaardenpakket.

  Benieuwd hoe het is om bij Planon te werken? Bekijk onze specifieke arbeidsvoorwaarden hier : voorwaarden Nederland.

  Wil je meer informatie voordat je solliciteert? Neem dan contact op met Carlijn en zij brengt jou graag in contact met onze collega’s.

  Zie jij jezelf als aanstormend SalesForce talent?

  Solliciteer direct.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Apply for this job! Response within 10 working days. Apply for this job!Response within 10 working days.

  Share this page and inspire others.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier