Medewerker Melkvee
AB Midden Nederland
Leusden, NL
6 dagen geleden

Dit ga je doen

Voor een melkveehouderij in Leusden met 120 melkkoeien zoeken wij een Medewerker Melkvee voor allround agrarische werkzaamheden.

Je kunt daarbij denken aan het voeren en verzorgen van de koeien, het signaleren van problemen bij de koeien en het schoonmaken van de stal.

Wij zoeken iemand die een BBL opleiding volgt richting Veehouderij en daarnaast 24 uur per week beschikbaar is (minder of meer is ook bespreekbaar).

Op dit bedrijf wordt gemolken met 2 melkrobots.

Dit breng je mee

 • Je hebt affiniteit en enige ervaring met agrarisch werk
 • Je bent beschikbaar voor 24 uur per week (minder of meer is ook bespreekbaar)
 • Je bent in het bezit van rijbewijs AM of B en eigen vervoer of woont op redelijke fietsafstand van Leusden
 • Je beschikt over een trekkerrijbewijs, of bent bereid deze te gaan behalen
 • Ons aanbod

  Wij bieden je een leuke functie bij een melkveebedrijf, met de mogelijkheid om veel te leren. Uiteraard bieden we een goed loon, conform de CAO Dierhouderij.

  Het gaat om een parttime functie. Evt. kijken we graag naar de mogelijkheden om deze functie te combineren met een soortgelijke functie bij een ander bedrijf.

  Enthousiast geworden over deze vacature van Medewerker Melkvee? Wacht niet langer en solliciteer direct via ons korte sollicitatieformulier! Een korte motivatie bij je sollicitatie stellen wij erg op prijs.

  De oorsprong van AB Midden Nederland ligt in de agrarische sector. Onze vakbekwame mensen werken voor diverse tuinbouw- veehouderij en fruitbedrijven.

  Zo zoeken wij o.a. regelmatig melkers, fruitplukkers en teeltmedewerkers. Door onze sterke en duurzame relaties met onze klanten weten wij wat er speelt en nemen wij hun zorgen omtrent personeelsbehoefte uit handen.

  Werken via AB Midden Nederland betekent werken via een betrokken bemiddelaar die saamhorigheid, persoonlijk werken en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier