Projectmanager onderhoud
Het Groen Werkt
Venlo, NL
4 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever heeft ruim 65 jaar ervaring inaanleg- en onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast ontwikkelen zij zichsteeds meer tot een specialistisch bedrijf op diverse vlakken.

Wewerken samen met gespecialiseerde partners en besteden veelaandacht aan de scholing van hun personeel, zodat we onze vakkennisen vaardigheden naar het hoogste niveau kunnentillen.

Functieomschrijving

Als projectmanager onderhoud zul jij je voornamelijkbezighouden met het verwerven en realiseren van onderhoudsprojectenbij particulieren, bedrijven en in openbare ruimtes.

Hierbij heb jeaandacht voor kwaliteit, milieu, veiligheid, doorlooptijd,projectbudget, en dit alles naar volledige tevredenheid van deopdrachtgever.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor projecten ende aansturing van uitvoerende onderhoudsteams. Je zet je in voorhet behalen van individuele, team- en organisatiedoelen.

Ook leverje een positieve bijdrage aan de groei en ontwikkeling van deorganisatie. Kortom : je draagt zorg voor het gehele verkoopprocesvan projecten, van acquisitie tot aftersale.

Lijkt deze functie jou op het lijf geschreven? Schroom danniet om contact met ons op te nemen. We zijn benieuwd naar jouwverhaal!

Functie-eisen

 • Je hebt een relevant HBO diploma of MBO+ diploma en meerdan 5 jaar (leidinggevende) werkervaring;
 • Jehebt het diploma VOL VCA en het Certificaat Flora en Faunawetniveau 3 of je bent bereid deze te behalen;
 • Kennis van tekenprogramma's Helix CAD / AutoCAD;
 • Beheersing van de Duitse taal is een pré;
 • Jij beschikt over een rijbewijs B
 • Goede mondelinge en schriftelijkecommunicatievaardigheden;
 • Goede kennis vanMicrosoft Office;
 • Jij kunt werken metRAW-systematiek.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Wijbieden uitstekende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden in eenondernemende en veelzijdige organisatie. Het betreft een fulltimefunctie voor de lange termijn.

  Daarnaast bieden wij goedearbeidsvoorwaarden met salaris conform de CAO.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier