Leraar speciaal onderwijs - Herman Broerenschool
Nederland Onderwijs Vacature
Zuid-Holland, Naaldwijk, NL
6 dagen geleden
source : Nederland Vacature

Taken en verantwoordelijkheden

Bedrijfsprofiel

De Herman Broerenschool Naaldwijk kent vijf groepen, drie groepen zijn speciaal voor onze EMB-leerlingen (de onderwijszorggroep).

In elke groep zitten ongeveer 12 leerlingen behalve in de onderwijszorggroep, daar zitten ongeveer 8 leerlingen in. Naast de leraar heeft elke groep een onderwijsassistent en in de onderwijszorggroep werkt ook nog een zorgmedewerker van 's Heeren Loo.

Voortgezet) Speciaal Onderwijs : meer voldoening van je vak!

Wil jij jouw vaardigheden, talenten en inzet in de klas meer tot bloei laten komen?

Wij hebben op onze SO locatie in Naaldwijk een vacature voor :

LERAAR M / V, parttime / fulltime

Wat bieden wij?

Een uitdagende werkplek met ruimte voor ontwikkeling en eigen inbreng binnen een enthousiast en zelfstandig team.

Nieuwe medewerkers volgen in de eerste twee jaar van benoeming een inscholingsprogramma, bestaande uit diverse informatie-

scholings- en intervisiebijeenkomsten. Een intensief begeleidingsplan door de locatiedirecteur en intern begeleider is hier onderdeel van.

Ook krijg je een buddy toegewezen, dit is een collega leraar die een vraagbaak is voor allerlei praktische vragen m.b.t.

het klassen- en schoolgebeuren.?

Op onze school wordt gewerkt met de vaardigheidsmeter. De vaardigheidsmeter is een ontwikkelingsinstrument waarmee de instructievaardigheden van leraren en onderwijsassistenten wordt gemeten.

De afname van de vaardigheidsmeter maakt onderdeel uit van het begeleidingsplan.

Wie zoeken wij?

Je wilt graag onderwijs geven aan leerlingen met een verstandelijke beperking en aan leerlingen met een ernstige meervoudige beperking.

Je bent enthousiast, inspirerend, creatief en je hebt een open en vriendelijke persoonlijkheid. Je kunt grenzen stellen, bent integer, duidelijk en rechtvaardig.

Je beschikt over een PABO diploma. Ervaring in het onderwijs aan leerlingen met een verstandelijke beperking is een pré, maar ook startende leraren kunnen solliciteren.

Geboden wordt

Bij een baan vol uitdaging en verantwoordelijkheid horen een beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij de functie.

Naast een salaris, dat conform de CAO Primair Onderwijs wordt bepaald in salarisschaal L11, ontvangen medewerkers een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, een tegemoetkoming in de reiskosten, een prima pensioenregeling (ABP) en korting op diverse verzekeringen.

De benoeming is in eerste instantie tijdelijk voor de duur van een jaar, met zicht op een vaste benoeming. Bij gebleken geschiktheid wordt de benoeming na een jaar omgezet in een benoeming voor onbepaalde tijd.

more information

Voor meer informatie bekijk onze bedrijfspagina (klik op ons logo bovenaan de vacature).

Solliciteren?

Solliciteer direct via onderstaande button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld .

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier