Manager Customer Engagement
Capgemini
Utrecht, NL
21 uur geleden

Heb jij een passie voor marketing en customer engagement? Wil jij organisaties succesvol maken door klantgerichte strategieën te implementeren?

Wij helpen toonaangevende bedrijven in de detailhandel, consumentenproducten, productie en financiële dienstverlening bij het opbouwen en onderhouden van de beste (digitale) klantervaring bij elk contactpunt.

Als managing consultant in het Customer Engagement-team help je toonaangevende bedrijven om een klantgerichte organisatie te worden.

Jouw uitdaging als Manager Customer Engagement

Hoe kunnen bedrijven een sterke band onderhouden met hun klanten, in een snellere en meer digitale wereld? Hoe zorgt een bedrijf voor klantloyaliteit, wanneer disruptieve techbedrijven de markt de komende jaren kunnen veranderen?

Hoe werk je klantgericht en hoe pas je je product of dienst hierop aan? Dit zijn het soort vragen waarop Capgemini Invent Customer Engagement-team antwoorden vindt.

Als managing consultant kun je organisaties inspireren hoe ze de klantervaring kunnen optimaliseren met behulp van nieuwe technologieën zoals kunstmatige intelligentie, virtual reality en stemassistenten.

Samen met een team analyseer en benchmark je marketingstrategieën en CRM-platforms, of bouw je innovatieve bedrijfsmodellen en serviceconcepten.

Als Managing Consultant Customer Engagement :

 • Gebruik je je expertise op het gebied van digital consulting om digitale transformatieprogramma's die de uitvoering van de klantagenda ondersteunen vorm te geven.
 • Je adviseert klanten over mogelijke oplossingen en over hoe een programma opgezet en uitgevoerd kan worden.

 • Ontwikkel je relaties met senior executives van Tier 1 en 2 organisaties die verder gaan dan het opleveren van programma’s alleen.
 • Je onderhoudt een betekenisvolle relatie, deelt en positioneert het portfolio van Capgemini Invent, en identificeert kansen binnen de klantorganisatie.

 • Leid en beheer je een deel van het competentieteam van het Customer Engagement team. Je begeleidt consultants waardoor het team efficiënt en effectief kan presteren, waarbij je de balans vindt tussen het ontwikkelen van de consultants en het voldoen aan de klantwensen.
 • Gebruik je je eigen netwerk van bestaande relaties om grote digitale transformatiedeals te realiseren.
 • Gebruik je je diepgaande expertise op het gebied van CPRD, Manfuacturing, en / of Financial Services om mee te werken aan proposities en points of view om zo thought leadership aan te wakkeren.
 • Wat breng jij ons?

  Je neemt initiatief en doet net dat beetje extra om het best mogelijke resultaat te leveren voor klanten en collega’s. Onder tijdsdruk analyseer je (proces)data en kom je met nieuwe inzichten en oplossingen voor complexe problemen.

  Je neemt snel nieuwe informatie op en past dit effectief toe op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Samen met de klant en een multidisciplinair team ga je de uitdaging aan om duurzame resultaten te realiseren.

  Je bent een samenwerker, empathisch en gericht op resultaten op alle niveaus in de klantorganisatie. Proactief nieuwe ideeën opperen en eigenaarschap nemen in de uitvoering zijn voor jou vanzelfsprekend.

  Ten slotte beschik je over sterke stakeholdermanagement en communicatieve vaardigheden en presenteer je graag. Wat je nog meer meebrengt :

 • Een afgeronde wo master, bij voorkeur in de richting van Business Innovation Management, Data Science, Marketing Intelligence, International Business of met een technische / ontwerpfocus.
 • Minimaal 6 jaar werkervaring in consulting of digitale transformatieprojecten in de industrie.
 • Bewezen ervaring in het openen, leiden en sluiten van grote digitale transformatiedeals.
 • Scherp intellect en sterke probleemoplossende vaardigheden om de complexiteit van klantuitdagingen aan te pakken.
 • Flexibel wat betreft opdrachtlocatie, internationale ervaring is een pré.
 • Wat motiveert jou?

  Ga je bij ons aan de slag? Dan krijg je alle vrijheid om je eigen carrière vorm te geven. Wil jij je verder ontwikkelen als expert en meer kennis opdoen of doorgroeien naar de rol van Senior Manager of Director?

  Dat kan! Laat ons weten wat jou motiveert en waar jouw ambities liggen. Wij helpen jou graag die te bereiken. Zo hebben we onder andere de Capgemini University op een unieke locatie in Parijs waar je verschillende trainingen en opleidingen kunt volgen. Dus wat motiveert jou?

  Wat wij jou bieden

  Het Customer Engagement team is een internationaal team, en bestaat uit ongeveer 25 consultants. We hebben een sterke band met ander Customer Engagement teams in europa.

  Je krijgt de vrijheid om je om je rol en carrière vorm te geven. Er zijn ontelbaar veel kansen om jouw ontwikkeling een boost te geven.

  Kies datgene uit wat het beste bij jou past en we zullen je ondesteunen in je ontwikkeling. Samenvattend, we geloven dat de volgende punten bijdragen aan een great place to work :

 • Show how single minds make for better teams : Work alongside fierce intellects who love to collaborate.
 • Be comfortable outside your comfort zone : Self-stretchers thrive in our environment.
 • Build momentum in your career : Make your role and your career what you want it to be.
 • Stay true to who you are : Play to your strengths and bring your individuality.
 • Give your curiosity freedom and focus : A place where inquisitiveness and entrepreneurial thinking are encouraged.
 • Wat je nog meer kunt verwachten?

 • Uitstekende faciliteiten om flexibel te werken, inclusief een laptop en een telefoonabonnement;
 • Premievrij pensioen, waarbij je de mogelijk hebt om zelf ook in te leggen;
 • Marktconform salaris en een bonusregeling op maat;
 • 26 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen;
 • Een naar eigen keuze te besteden mobiliteitsvergoeding, je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om het helemaal uit te laten betalen, maar je kan ook een auto naar keuze leasen en / of gebruik maken van een NS Business Card.
 • Ben jij de nieuwe Manager Customer Engagement?

  Heb je affiniteit met digitale innovatie en kan je daar gepassioneerd over vertellen? Hecht je waarde aan een steile leercurve?

  Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Drie keer ja? Dan kijken we ernaar uit om je solliciatie te ontvangen.

  Klik op de links om meer te lezen over Capgemini Invent en hoe een dag in het leven van een Managing Consultant eruit ziet.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier