Uitvoerder hoofdleidingen elektra
Heijmans
Amsterdam
4 dagen geleden

Geplaatst 26 oktober 2020 Carrièreniveau Professional Functiegroep(en) Realisatie & Uitvoering Uren 32 - 40 uur Regio Flevoland, Noord-Holland, Utrecht Locatie Amsterdam

Dit ga je doen

Heijmans is voor Liander een belangrijke partner in de energietransitie. Zeker in onze hoofdstad is er op dit gebied de komende jaren werk aan de winkel.

Denk aan het saneren van gasleidingen, het vervangen van oude elektriciteitsleidingen en het aansluiten van onder meer laadpalen op het net.

Als uitvoerder ga jij voornamelijk aan de slag met elektriciteitskabels. Heb je ook kennis van warmte- en gasleidingen? Of wil je je hierin verdiepen?

Dan is het mogelijk om ook deze projecten op te pakken.

Je doet wat iedere uitvoerder doet : zorgen dat de opgave die er ligt succesvol wordt uitgevoerd volgens planning. Alleen zijn de omstandigheden waarin jij je werk verricht vrij uitzonderlijk.

In de binnenstad van Amsterdam krioelt het van de scooters, fietsers en wandelaars en ligt de grond al behoorlijk vol. Postzegelwerk dus, dat vaak in etappes van tachtig tot tweehonderd meter gebeurt.

Ook vraagt deze werkomgeving wat van jouw gevoel voor omgevingsmanagement. Zo geef je heldere antwoorden op lastige vragen van voorbijgangers en check je of de hekken tot op de centimeter nauwkeurig geplaatst worden om te voldoen aan strikte regels van handhavers.

Deze dagelijkse portie dynamiek maakt jouw werk uitdagend én veelzijdig.

Nieuwsgierig naar je toekomstige collega’s? Loop eens met ze mee!

Wat je van ons mag verwachten

 • Een goed maandsalaris; afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Een vast contract.
 • Een prettige werksfeer : als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
 • Een warm welkom : je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject.
 • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
 • Goede balans tussen werk en privé.
 • Een smartphone, laptop en auto van de zaak. Of een mobiliteitsbudget in plaats van een auto.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao metaal.
 • Dit ben jij

  Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ziet het als een uitdaging om in hartje Amsterdam te werken. Met de invloed van de omgeving op je werk van voorbijgangers en bewoners tot de strenge regels en de beperkte ruimte kun je goed overweg.

  Je hebt het hart op de tong en een vlotte babbel. Ook ben je open, handel je pragmatisch en houd je van aanpakken. Verder heb je :

 • Minimaal mbo-niveau.
 • Ervaring als uitvoerder en met hoofdleidingen en elektrotechniek.
 • Bij voorkeur operationele ervaring in drukke gebieden waar je te maken had met veel omgevingsinvloeden.
 • Bij voorkeur ervaring als werkverantwoordelijke of de drive om dit te worden.
 • Jouw team

  Het team Hoofdleidingen Amsterdam bestaat uit zeven medewerkers, onder wie uitvoerders, planners en werkvoorbereiders. In opdracht van en in samenwerking met Liander zetten we ons de komende jaren volop in voor de energietransitie in onze hoofdstad.

  Dit betekent dat er altijd wat te doen is. In het team is de sfeer goed. We zijn direct en open en kijken naar elkaar om.

  Wil je in de toekomst doorgroeien? Dan zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld binnen de afdeling Kabels en Leidingen, die sterk aan het groeien is.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier