Voorman hovenier
Het Groen Werkt
Rhoon, NL
5 uur geleden

Vacatures

 • weneedbootstrap float : left !important;
 • Bij Het Groen Werkt helpen we je om je carrière in het groen zo goed mogelijk te laten groeien! Of je nu wilt beginnen als groenvoorziener, of je werkt al jaren als zelfstandig hovenier maar bent op zoek naar de volgende stap, Het Groen Werkt verbindt jou met het juiste bedrijf.

  Voorman hovenier (Rhoon)

  Rhoon 18-11-2019

  Ben jij gespecialiseerd in uitdagende aanlegklussen, heb je leidinggevende capaciteiten en ambitie om door te groeien? Aarzel dan niet en solliciteer op onze functie van voorman aanleg in Rhoon!

  Functieomschrijving

  Je voert, zowel zelfstandig als in teamverband, hoogwaardige hovenierswerkzaamheden uit m.b.t. aanleg en onderhoud bij bedrijven, instellingen en gemeenten.

  Het aansturen van jouw directe collega's, het samenwerken in teamverband en het directe contact met de diverse klanten zal een beroep doen op jouw vaardigheden.

  Functie eisen

  Voor deze functie zoeken wij een zelfstandige collega met goede contactuele eigenschappen. Je bent in het bezit van het diploma Vakbekwaam Hovenier Niveau 4, het VCA-certificaat, een rijbewijs B(E) en aantoonbare ervaring in fijn groen.

  De kernwoorden collegiaal en kwaliteitsbewust zijn jou op het lijf geschreven. Daarnaast beschik je over een goed organisatorisch en werktechnisch inzicht.

  Tot slot is ervaring in uiteenlopende aanlegprojecten een pré en ben je bereid om je hier nog verder te bekwamen en te specialiseren.

  Wij bieden jou :

 • Gunstige arbeidsvoorwaarden en een marktconforme beloning
 • Een prettige werksfeer in een open organisatie
 • Uitdagende werkzaamheden
 • Veel ruimte voor eigen inbreng
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier