Software Consultant Integratie
ChipSoft
Antwerpen, NL
4 dagen geleden

Pagina-inhoud

Software Consultant Integratie

Locatie : Antwerpen (BE)

Niveau : Professionele bachelor

Dienstverband : 40 uur per week

In een sector waarin de ontwikkelingen op het vlak van zorg-ICT in stroomversnelling zitten, biedt ChipSoft een ultramodern en ziekenhuisbreed geïntegreerd elektronisch patiëntendossier.

Dankzij ons groeiende marktaandeel in België is ChipSoft op zoek naar nieuwe collega’s.

Herinner mij Solliciteer nu Terug

Jouw job

Artsen gebruiken voor bijvoorbeeld oogmetingen hoogtechnologische gespecialiseerde apparatuur. Als Software Consultant Integratie zorg jij dat onze software perfect communiceert met de apparatuur en systemen van andere leveranciers.

Je brengt in kaart welke koppelingen en interfaces nodig zijn, implementeert de beste oplossingen en geeft intern en extern de juiste adviezen.

Bestaan er nog geen specificaties van een koppeling? Dan steek jij meteen de handen uit de mouwen om die te maken op basis van HL7v3 CDA, HL7v3 FHIR, HL7v2, IHE integratieprofielen, KMEHR en diverse andere nationale en internationale standaarden.

Je vormt de brug tussen de softwareontwikkelaars van ChipSoft en HiX-eindgebruikers in de zorginstellingen. Bij een implementatieproject zorg je voor de extractie van in het EPD opgeslagen zorginformatie naar gestandaardiseerde formaten, maar zorg je ook dat de gegevens die extern aangeleverd worden, correct worden opgeslagen.

Je adviseert zorginstellingen en eindgebruikers ten aanzien van correct gebruik van standaarden bij de uitwisseling van gegevens.

De doorontwikkeling en het gebruik van die standaarden stem je af met nationale organisaties zoals eHealth en met andere leveranciers.

Jouw werkdag

Je begint de dag met een werkoverleg. Daarin geef je aan wat je voor die dag op het programma hebt staan. Vandaag verzorg je voor een groot ziekenhuis een HL7-koppeling, waardoor zij de echo’s van een zwangere vrouw direct in het EPD kunnen zien.

Je overlegt met je collega’s of zij nog handige tips hebben. Vervolgens ga jij met behulp van expressies de interface aanpassen.

Na de middag ga je naar de klant om de aanpassing uit te testen.

Jouw team

Je werkt in een hecht team waar een informele sfeer heerst. Doordat het team bestaat uit mensen met diverse achtergronden, vullen jullie elkaar perfect aan.

Samen met je collega's vind je voor ieder vraagstuk de juiste oplossing. Ook buiten werktijd weten onze consultants elkaar goed te vinden tijdens een sportactiviteit.

Wat bied jij?

 • Minimaal een bachelordiploma
 • Kennis van de protocollen HL7, XML, DICOM en KMEHR is een pluspunt
 • De nodige zelfstandigheid in het uitvoeren van je taken
 • Het vermogen productief te overleggen met diverse niveaus en disciplines binnen een groter project
 • Je bent analytisch en opmerkzaam
 • Een goede kennis van het Nederlands; kennis van het Frans is een pluspunt
 • Wat bieden wij?

  Om het werken bij ChipSoft nóg aangenamer te maken, bieden wij :

 • Een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen (waaronder maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering)
 • 20 wettelijke verlofdagen aangevuld met 12 ADV-dagen
 • Uitgebreide interne en externe opleidingsmogelijkheden
 • Veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden
 • Een informele werksfeer met sociale activiteiten na werktijd
 • Een modern kantoor met goede bereikbaarheid (nabij station Antwerpen-Berchem)
 • Je komt terecht in een sterk groeiend bedrijf
 • ChipSoft

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier