Junior Manager Audit & Assurance
Mazars
Amsterdam, NL
4 dagen geleden

Functieomschrijving + wat bieden we

Haal jij, net als wij, je motivatie uit de publieke functie die je als accountant vervult in het maatschappelijk verkeer?

Ga dan aan de slag bij Mazars Amsterdam als Junior Manager Audit & Assurance.

Werken bij Mazars betekent dat jij als onderdeel van het controleteam een waardevolle bijdrage levert aan de kwaliteit van onze dienstverlening door professioneel en nauwkeurig aan de slag te gaan.

Binnen jouw functie als Junior Manager Audit & Assurance houd je je onder andere bezig met de complexere controlewerkzaamheden bij uiteenlopende organisaties.

Daarbij bespreek je jouw bevindingen met de collega’s om samen de toegevoegde waarde voor de klant te verhogen. Daarnaast koppel je de bevindingen terug aan de klant, waarmee je invulling geeft aan je maatschappelijke rol en informatieplicht.

Met voldoende ervaring op zak, geef je leiding aan het controleteam en begeleid je diverse werkzaamheden. Daarnaast onderhoud je contact met andere betrokken disciplines binnen onze organisatie en het internationale netwerk.

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoer, evaluatie en rapportering van controleopdrachten. In deze rol ben je je bewust van de maatschappelijke rol die je vervult binnen dit vakgebied en weet je de verbinding te maken tussen verantwoording afleggen en verantwoording nemen.

Wat bieden wij?

Mazars biedt je een prachtige carrière met aandacht voor coaching en vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, maar bovenal een goede werksfeer met betrokken collega’s.

Je wordt breed opgeleid en maakt kennis met de vele facetten van het vakgebied. Als jij onze organisatie komt versterken word je gekoppeld aan een persoonlijke mentor die jou begeleidt en coacht waardoor jij jouw toekomst in goede banen kan leiden.

Daarnaast kun je rekenen op een uitstekende studieregeling met diverse vakinhoudelijke en persoonlijke vaardigheidstrainingen die je helpen in jouw verdere loopbaan.

Op deze manier blijf je werken aan jouw professionaliteit, integriteit en focus op kwaliteit.

Verder bieden wij :

 • Marktconform salaris
 • Goede coaching & begeleiding
 • Goede werk-privébalans
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden
 • Premievrij pensioen
 • Wie ben jij?

 • Bezig of in de eindfase van de opleiding tot Register Accountant
 • Ongeveer 4 tot 7 jaar werkervaring in de controlepraktijk
 • Professioneel kritische houding, integer en ambitieus
 • Communicatief vaardig, proactief en een echte teamplayer
 • Je haalt energie uit de afwisseling in je werk, waarbij je te maken hebt met een grote diversiteit aan klanten
 • Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je geïnteresseerd in deze positie? Solliciteer dan direct via de button.

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Florus van Loon via 088 277 1452.

  Nederland, Amsterdam

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier