Verpleegkundige ziekenhuis parttime
Startpeople
Assen, NL
10 uur geleden

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige in het ziekenhuis in Drenthe ben je verantwoordelijk voor de cliënten die zich bij jou op de afdeling bevinden.

Je start je dag met een overdracht van de collega’s die de dienst voor jou hebben gewerkt. Daarna ga je aan de slag. De eerste cliënt op jouw lijst moet geholpen worden met wassen en aankleden.

De buurman van deze cliënt heeft en infuus en een catheter welke verschoond dient te worden. Je monitort het medicijngebruik van de patiënten die jij onder je hoede hebt en stel je de patiënten op hun gemak.

Je houdt mogelijke wonden in de gaten en waakt over de gezondheidssituatie van de patiënten. Je informeert de patiënt en zijn of haar directe omgeving zorgt voor een veilige sfeer voor de patiënten.

Aan het einde van de dienst zorg je voor een duidelijke overdracht voor je nieuwe collega’s de dienst na je komen werken.

Na je omgekleed te hebben ga je met een voldaan gevoel huiswaarts.

Als verpleegkundige in het ziekenhuis word je ingezet op basis van flexibele inzet. We sluiten met jou een contract af voor bepaalde tijd voor een aantal uren welke past bij jouw inzetbaarheid.

Nadat jij je beschikbaarheid in ons app hebt gezet, plannen we je in op de voor jou beschikbare diensten. Dit maakt het werken als verpleegkundige in het ziekenhuis via Start People Medi Interim goed te combineren naast bijvoorbeeld je eigen werk, je gezinsleven en je hobby’s.

Wie ben je?

Jij bent de flexibele en kundige verpleegkundige met ziekenhuiservaring die geknipt is voor de functie. Je bent stressbestendig, daadkrachtig en besluitvaardig.

Daaraast voldoe je aan de volgende criteria :

 • Je bent in bezit ben van een diploma Verpleegkunde (MBO of HBO)
 • Je bent BIG-geregistreerd bent.
 • Je bevoegd en bekwaam bent voor de voorkomende verpleegtechnische handelingen.
 • Je hebt recente werkervaring in een ziekenhuis.
 • Het aanvragen en overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van de procedure.

  Ben je in het bezit van een (SEH / IC / ICC / O&G) specialisatie, dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren!

  Over het bedrijf

  Je gaat aan de slag binnen verschillende ziekenhuizen in Drenthe. Eigenaarschap aan medewerkers geven is belangrijk voor de organisaties.

  Ingaan op persoonlijke wensen en de patiënten een vetrouwd gevoel geven staat hierbij voorop.

  Wat bieden wij jou?

 • Een contact van minimaal 6 maanden parttime of fulltime. Ben jij langer beschikbaar dan bieden wij je de mogelijkheid tot een jaarcontract;
 • Een salaris van minimaal € 1792,- en maximaal € 2797,- o.b.v. 36 uur (conform CAO Ziekenhuizen FWG 35 / 40) + opbouw vakantiegeld en vakantiedagen.
 • Onregelmatigheidstoeslag voor de avonden, weekenden en nachten (als je deze diensten kan en wilt werken);
 • Reiskostenvergoeding van €4,80 per dag;
 • De mogelijkheid tot een collectieve zorgverzekering;
 • Op onze kosten kun je bijscholingsmogelijkheden volgen zoals bijvoorbeeld een BHV cursus
 • Toegang tot een online trainingstool waar je cursussen kan volgen als persoonlijke effectiviteit en positieve psychologie.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier