Technician energiecentrale
Positon
Rijsbergen
6 dagen geleden

Technician energiecentrale

Voor een opdrachtgever in de voedingsmiddelenindustrie in de regio van Rijsbergen zijn we op zoek naar een : Technician energiecentrale.

De uitdaging :

Als Werktuigkundige energiedienst (3 ploegendienst i.c.m. dagdienst) bedien je de koel-, stoom-, perslucht- en waterinstallaties.

Je voert storings- en preventief onderhoud uit aan de complete technische installatie en je voert jaarlijks

revisiewerkzaamheden uit. Je bent nauw betrokken bij vernieuwingen en optimalisaties van de energie-installatie. Tevens ben je lid van het interventieteam van de Coldstore (volledig geautomatiseerd hoogbouw magazijn)

Functie eisen :

Voor deze functie zoeken wij kandidaten met een opleiding scheepvaart of werktuigbouwkunde op MTS niveau (of gelijkwaardig).

Verder heb je enkele jaren relevante werkervaring als Monteur en heb je de nodige kennis en werkervaring op het gebied van (NH3) koeling en / of stoominstallaties.

Angst voor kou of hoogtes zijn je vreemd (werkzaamheden kunnen plaatsvinden bij een temperatuur van -22?C en op een hoogte van 30m, o.

a. bij interventies). Verder ben je bereid je tot ontwikkelen tot allround monteur. Je bent woonachtig in de omgeving van Breda of bereid hier naar toe te verhuizen.

Wat bieden wij

We bieden u een afwisselende en uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever.

Indien u interesse heeft in deze vacature ontvangen wij graag uw sollicitatie en cv per mail : info positon.nl.

Mocht u vragen hebben kunt u contact met ons opnemen op 0164-237 237.

Vacature delen : Solliciteer direct

Solliciteer direct

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier