Stagiaire MBO Techniek
Stork NL
Groningen
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Ben jij een leerling Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of volg je een andere technische opleiding aan het MBO, niveau 2, 3 of 4 en ben je op zoek naar een Stageplaats?

Voor onze vestigingen in Groningen, Emmen en Delfzijl zoeken we het hele jaar door stagiaires. Je gaat aan de slag in onze werkplaats of op klantlocaties waar wij onderhoudswerk uitvoeren.

Vanuit onze locaties houden wij ons bezig met onderhoud in de industrie.

Daarnaast krijgen stagiaires bij ons goede en persoonlijke begeleiding. Daardoor heb je de kans om je tijdens jouw stageperiode sterk te ontwikkelen.

Is de stage goed bevallen, dan is er de mogelijkheid om later in je opleiding nogmaals stage bij ons te lopen. Mocht je bij ons je eindstage lopen, dan ligt er bij wederzijdse tevredenheid een contract bij Stork voor jou klaar!

Wie zoeken wij?

Bij Stork hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en je op een prettige manier met anderen samenwerkt.

Je moet de instelling hebben om het beste in je vakgebied te worden en je hebt een proactieve en ondernemende instelling.

Specifieke eisen voor de Stagiaire

 • Je volgt een MBO opleiding, niveau 2, 3 of 4 in de richting Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek of een andere technische opleiding;
 • Je bent op zoek naar een stage in de regio Groningen, Emmen of Delfzijl;
 • Je hebt een passie voor techniek;
 • Je bent bij voorkeur in bezit van een VCA Basis-certificaat;
 • Je bent gemotiveerd en bereid om te leren.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Stork is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden.

  Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

  Locatie : Standplaats is Groningen, Emmen of Delfzijl

  Stagevergoeding : € 300,- / € 400,- afhankelijk van niveau

  Bedrijfsinformatie

  Stork is onderdeel van Fluor, een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement.

  Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen wij meer dan 4000 klanten.

  Stork is samen met Fluor een wereldspeler op het gebied van onderhoud, modificaties en asset integrity management. Voor onze medewerkers telt maar één ding : voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen.

  Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Gezamenlijk werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier