Opleidingsfunctionaris
Zorgenwelzijnplein
's-Gravenhage
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Parnassia Groep Academie zoekt voor de afdeling Verpleegkundige en Agogische Opleidingen in de regio Haaglande een opleidingsfunctionaris.

Informatie

Wil jij werkbegeleiders coachen bij het begeleiden en beoordelen van mbo- en hbo-leerlingen en stagiaires?

Je draagt bij aan de vertaling en implementatie van ontwikkelingen in het beroepsonderwijs naar de praktijk. Je adviseert en ondersteunt leidinggevenden en teamrolhouders bij het inrichten van het leerklimaat.

Daarnaast verzorg je onderwijs in het kader van bij- en nascholing.

Jouw werkzaamheden bestaan uit :

 • Het coachen van werkbegeleiders
 • Het bewaken van de kwaliteit van het praktijkleren in de organisatie, onder andere door gesprekken met werkbegeleiders, leerlingen en stagiaires
 • Het verzorgen van bij- en nascholingen
 • Het geven van onderwijskundige adviezen
 • Deelname aan diverse overleggen, bijvoorbeeld ten behoeve van curriculumontwikkeling of het opstarten van projecten die de samenhang tussen theorie en praktijk bevorderen
 • Het werven en selecteren van aspirant-leerlingen
 • Functie-eisen

  Je kunt zelfstandig werken en hebt een probleemoplossend vermogen. Daarnaast vragen we :

 • Afgeronde lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn, lerarenopleiding Verpleegkunde of een vergelijkbare opleiding (voor interne kandidaten geldt bovenstaande óf in het bezit van een verpleegkundig of agogisch HBO-diploma en de bereidheid tot het volgen van een lerarenopleiding)
 • Recente werkervaring in de zorg, bij voorkeur in de GGZ
 • Kennis van ontwikkelingen binnen de GGZ, met name ten aanzien van herstel ondersteunende zorg
 • Ervaring met het coachen en begeleiden van leerlingen en stagiaires
 • Ervaring met het coachen van werkbegeleiders en het geven van onderwijskundige adviezen aan leidinggevenden en teams is een pré
 • Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  Het betreft de functie Opleidingsfunctionaris voor 32-36 uur. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

  Het salaris bedraagt minimaal € 3037,- en maximaal € 4131,- (FWG 55) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

  Contactinformatie

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met opleidingsfunctionarissen Gerine Kraan, via 06-51159669 en Annemieke van Marrewijk, via 06-22735187.

  Parnassia Groep is een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen.

  We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt.

  Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden.

  Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier