Senior Interim Privacy Counsel
Jobboost
Amsterdam, Noord-Holland, nl
8 dagen geleden
source : Jobbird

Bedrijf : DPA Privacy.

Wil jij bijdragen aan het vormgeven van het privacybeleid van de toekomst? Organisaties helpen om privacy te borgen in hun bedrijfsstrategie?

Je continue blijven ontwikkelen op het actuele werkveld van privacy en gegevensbescherming? Dan ben je bij DPA Privacy aan het juiste adres! Wij bemiddelen privacy professionals bij (internationale) bedrijven en (semi)overheidsorganisaties zowel op zzp-

basis als op basis van detachering.

Wat je gaat doen

Als interim privacy counsel in dienst bij DPA Privacy bescherm jij de reputatie van onze opdrachtgevers. Jij levert een belangrijke bijdrage aan het vormgeven en bewaken van het privacybeleid bij gerenommeerde organisaties.

Je helpt hen om privacyrisico’s concreet en beheersbaar te maken. Je voert privacy impact assessments uit en adviseert over privacy compliance.

Verder help je om de processen en systemen zo aan te passen dat de organisatie voldoet aan de wet- en regelgeving. Je bent sparring partner over privacyvraagstukken en helpt om de benodigde maatregelen te treffen om het privacybewustzijn in de organisatie te vergroten

Jouw profiel

Je bent gewend om je in verschillende onbekende omgevingen te bewegen. Daarnaast heb je :

 • Een afgeronde wo-opleiding, bij voorkeur bij voorkeur rechten, bedrijfseconomie of IT;
 • Meer dan vijf jaar (relevante) werkervaring op het gebied van privacy en gegevensbescherming binnen de advocatuur, een juridisch beroep of consultancy;
 • Uitstekende kennis van privacy wetgeving
 • Vaardig om draagvlak te creëren en te werken op verschillende niveaus;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Oftewel : je hebt een overtuigend track record en een privacy opdracht is bij jou in vertrouwde handen!

  Wat je van ons kunt verwachten

  In deze functie ben je verzekerd van veelzijdige mogelijkheden om professioneel te groeien op het snijvlak van legal, compliance, risk en ICT. DPA Privacy biedt :

 • Afwisselende opdrachten die aansluiten bij je ontwikkeling;
 • Een professioneel en enthousiast team waar je altijd op kunt steunen;
 • Een goed salaris en een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget en begeleiding.
 • Je werkomgeving

  DPA Privacy richt zich op het snijvlak van privacy en informatiebeveiliging. We bieden onze opdrachtgevers een totaaloplossing voor het verantwoord omgaan met persoonsgegevens : de juridische, technische en procesmatige aspecten tot en met het privacybewustzijn.

  Voor de tijdelijke invulling van opdrachten en projecten bemiddelen we interim privacy counsels en consultants. Specialisten die continu meedraaien in de voorhoede van de ontwikkelingen.

  In onze projectmatige aanpak is ons doel om onze relaties aantoonbaar in control’ te laten zijn.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier