Manager Procesmanagement P2P
Technische Unie
Amstelveen
18 uur geleden

Manager Procesmanagement P2P

Locatie : Amstelveen / Hybride P2P Procesmanagement Management

Het optimaliseren van processen zit jou in het bloed. Als Manager van een team Procesmanagers P2P weet jij iedere dag de samenwerking tussen leveranciers en interne stakeholders te verbeteren.

Zie jij het als een uitdaging om jouw kwaliteiten in te zetten bij de grootste technische groothandel van Nederland? Dan zit je bij ons aan het juiste adres! Word Manager Proces Management P2P bij Technische Unie!

Je baan

Technische Unie heeft de afgelopen jaren een digitale transformatie doorgemaakt. Door onder andere de herinrichting van processen en implementatie van SAP zijn we in 2022 klaar om End2End te werken.

Dit betekent dat wij een efficiency verbetering dienen te realiseren samen met onze leveranciers, waarbij digitalisering van de processen een belangrijk onderdeel is.

Nu is het tijd om deze nieuwe processen verder te optimaliseren, en daar kom jij in het spel!

Als Manager Proces Management ben je samen met je team binnen het End2End proces van P2P (Purchase to pay) verantwoordelijk voor het aansluiten, monitoren en verbeteren van de interactie met de leveranciers.

Je bent met hen in gesprek over onder andere goederen, informatie- en geldstromen. Je bent spin in het web en een verbindende schakel tussen onze leveranciers en interne stakeholders (waaronder : logistiek, finance, product informatie management en inkoop) voor alle stappen binnen het P2P proces.

Als manager heb jij een visie op procesmanagement, en draagt zorg voor een efficiënte procesvoering binnen P2P met je team.

Je bent verantwoordelijk voor het vormgeven van rapportages over een bedrijfsproces en voert hier continue verbeteringen op door.

Je stuurt een geheel nieuw team aan en geeft leiding aan 3 Procesmanagers P2P. Jij weet je teamleden te coachen, motiveren, ontwikkelen en uiteindelijk ook te beoordelen.

Samen zorgen jullie voor het goede verloop van het P2P proces, het bewaken van uitgezette acties en voor continue optimalisatie van processen.

In de rol van Manager Proces Management rapporteer je direct aan onze Inkoop directeur. Functioneel rapporteer je eveneens aan de Directeur Logistiek en de Business Proces Owner.

Je profiel

 • Je hebt minimaal een HBO of WO opleiding afgerond
 • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met het opzetten van processen, procesoptimalisatie, het aansturen van een team en met het opstellen van rapportages.
 • Ervaring met SAP is een pré
 • Je bent verbindend, commercieel, analytisch, klantgericht en resultaatgericht
 • Wij bieden

  Bij Technische Unie, de grootste technische groothandel van Nederland, staat jouw ontwikkeling centraal. Samen met 2.000 collega’s vorm jij het hart van ons bedrijf.

  Of je nou thuis werkt of op locatie, iedereen staat altijd met elkaar in verbinding. Nog voordat je bij ons begint start je met een digitaal inwerkprogramma waardoor je Technische Unie snel leert kennen.

  Eenmaal ingewerkt krijg je veel vrijheid en zelfstandigheid om je werk uit te voeren. Professioneel, gedreven, leergierig, gezellig, sociaal en open, dat is de sfeer bij Technische Unie.

  We werken hard, vinden gelijke kansen voor iedereen belangrijk en hebben humor.

  Wij zijn niet voor niets al vijf jaar op rij uitgeroepen tot Top Employer en daar horen ook goede arbeidsvoorwaarden bij.

  Wij bieden je een uitgebreid pakket aan van 28 verlofdagen + 12 ATV-dagen obv een fulltime dienstverband, reiskostenvergoeding, goed pensioen, korting op bedrijfsfitness en alle producten die we verkopen.

  Maar ook een jaarlijks event voor het hele gezin, opleidingen, fietsplan, aandelen opties, winstuitkering, etc. Goed zorgen voor onze collega’s is belangrijk, vandaar dat wij alles tot in de puntjes voor je hebben verzorgd.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier