Trainee Infra Energie en Water - Schiphol
Koninklijke BAM Groep
Schiphol, Nederland
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Als Trainee doorloop je in een periode van één jaar ieder kwartaal een andere functie, zoals werkvoorbereider, maitenance engineer, system engineer en uitvoerder.

Tijdens het programma leer je de basis van het vak goed kennen en doe je brede ervaring op binnen de organisatie. Je bent werkzaam op onze vestiging op Schiphol, waar wij een groot onderhoudscontract hebben voor de ondergrondse infrastructuur in dit gebied.

Je doet brede kennis op binnen meerdere fases van het bouwproces, hierdoor creëer je een waardevolle integrale mindset. Je bouwt binnen korte tijd een groot netwerk op en je oriënteert je op deze manier goed op een vervolgstap in jouw carrière.

Gedurende het programma krijg je een begeleider en bespreek je samen jouw

ontwikkeling en ambities. Er is bij BAM veel ruimte voor deze ontwikkeling. De BAM Business School biedt diverse opleidingen aan op zowel het persoonlijke vlak als vakinhoudelijke kennis

Wie zoeken wij?

 • Je hebt (bijna) een afgerond hbo diploma op zak in bijvoorbeeld een technische richting óf je hebt heel veel affiniteit met techniek en infra.
 • Je bent een starter op de arbeidsmarkt of hebt maximaal 1 jaar werkervaring.
 • Je durft breder te kijken en ambieert een carrière in de infra, energie en watersector. Uit jouw ervaring blijkt duidelijk dat initiatief nemen je makkelijk af gaat.

  Daarnaast ben je samenwerkingsgericht en werk je proactief. Je kan daarnaast makkelijk schakelen en vindt het leuk om op projectbasis te werken.

  Wat bieden wij?

  Wij bieden je uitstekende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en op te leiden. Wij vinden het belangrijk dat je iedere dag met plezier en voldoende uitdaging naar je werk blijft gaan.

  We werken met elkaar in een positieve werksfeer met een bedrijfscultuur waar we samenwerken en elkaar stimuleren. We hebben de persoonlijkheid van een middelgroot bedrijf binnen onze regiobedrijven, maar met de voordelen van een multinational.

  Verder bieden we je een :

 • Een marktconform salaris per 4 weken;
 • Een volwassen secundair arbeidsvoorwaarden pakket volgens CAO kleinmetaal;
 • Een laptop en telefoon.
 • Over ons

  Energie en water zijn onmisbaar voor ons dagelijks leven. BAM Infra Energie & Water realiseert de infrastructuur die nodig is om ze duurzaam op te slaan en te transporteren.

  Wij brengen licht, warmte, gas, elektriciteit en water van de bron tot bij de eindgebruiker.

  Kortom : bij BAM Infra Energie & Water zorg je ervoor dat je ’s avonds onder een warme douche stapt en dat je in de ochtend kan genieten van een goede kop koffie.

  Ons werk is belangrijk voor miljoenen huishoudens en daar hebben we jouw talent voor nodig. Wij plaatsen bijvoorbeeld bij 1 miljoen eindgebruikers slimme meters.

  Een ander mooi voorbeeld betreft het ontwerpen en realiseren van een uniek geluidsscherm met geïntegreerde zonnecellen.

  Op onze website maak je kennis met onze collega’s en lees je meer over de projecten die wij uitvoeren.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier