Junior Ontwerper Civiele Techniek
Sweco
Eindhoven, NL
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Wie helpt ons om de openbare ruimte in onze regio mooier, veiliger en beter te maken? Ik zoek een junior ontwerper die meehelpt met onze vakspecialisten om betekenisvolle projecten in een breed werkveld te ontwerpen, zodat jouw werk in de praktijk gerealiseerd kan worden.

Wil jij graag het verschil maken? Reageer dan snel!’

Sander Verhagen Teammanager Techniek Eindhoven

Voor het team Techniek in Eindhoven zijn wij op zoek naar een startend ontwerper voor onze civiele projecten. Als Junior Ontwerper Civiele Techniek ben je verantwoordelijk voor het maken van tekeningen en ontwerpen voor verschillende opdrachten.

Je werk bestaat uit het maken van ontwerpen in AutoCAD. Daarnaast houd je je bezig met verschillende systemen / programma’s zoals BIM, 3D en GIS.

Als ontwerper maak je de ontwerpen van civieltechnische projecten en stem je af met werkvoorbereiders, projectleiders en leveranciers.

Het werkveld waarin je opereert omvat onder meer de aanleg en reconstructie van wegen, kades en dijken, riolering, natuurgebieden, woonwijken, bedrijventerreinen, watersystemen en alles wat daar deel van uitmaakt.

Onze opdrachtgevers zijn onder meer gemeentes, waterschappen, provincies, projectontwikkelaars, woningcorporaties, aannemers en ontwikkelingsbedrijven.

Enkele voorbeelden van projecten waar we aan werken :

 • Woonwijk Haverleij in Den Bosch voor Heijmans Vastgoed : bouwrijp en woonrijp ontwerpen maken van een complete woonwijk;
 • Beekherstel Eckeltsebeek voor Waterschap Limburg : herinrichten van een beek van enkele kilometers, waarbij een winterbed gemaakt wordt, duikers aangepakt worden, bruggetjes en stuwen gemaakt worden;
 • Snelfietsroute Tilburg-Waalwijk voor de gemeente Tilburg : het inpassen van 5,5 kilometer snelfietsroute door de bebouwde kom van Tilburg;
 • Dijkversterking Tiel-Waardenburg voor Waterschap Rivierenland : het uitwerken van ongeveer 20 km dijkversterking en het achterliggende watersysteem.
 • Werken bij ons biedt jou de mogelijkheid om vanuit een overzichtelijk team jezelf te ontwikkeling in het grootste ingenieurs- en adviesbureau van Europa! Je wordt begeleid door een senior collega binnen het team, zodat jij je verder kunt ontwikkelen in het werk.

  Daarnaast willen wij ook graag leren van jouw inzichten en ideeën en staan we open voor jouw vernieuwende input. Herken jij jezelf hierin?

  Reageer dan nu en we maken graag kennis met je!

  Wij zoeken

 • Je hebt een afgeronde technische HBO / WO-opleiding;
 • Je wilt tekenen in AutoCad en je wilt werken met de laatste 3D ontwerpsoftware zoals BIM;
 • Je vindt het leuk om in modellen te denken en te experimenteren met nieuwe programma’s en software (BIM, 3D, GIS);
 • Je bent proactief, sociaal, nieuwsgierig en onderzoekend.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier