Productiemedewerker Afvul
Erick Personeelsdiensten
Apeldoorn, NL
2 dagen geleden

Productiemedewerker Afvul

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een functie in dagdienst waarbij je niet al te zware werkzaamheden uit moet voeren? Dan is de functie Productiemedewerker Afvul bij onze opdrachtgever in Apeldoorn wat voor jou!

Waar kom je terecht als Productiemedewerker Afvul?

Je komt terecht in een distributie centrum waarbij je verantwoordelijk bent voor het vullen van producten. Er werken in totaal zo'n 30 mensen waar dagelijks de gereedgemaakte producten worden geleverd door heel Nederland.

Wat ga je doen als Productiemedewerker Afvul?

In het distributiecentrum in Apeldoorn worden er producten opnieuw gevuld. Eerst worden er nieuwe etiketten op bijvoorbeeld jerrycans geplaatst.

Vervolgens worden de jerrycans klaar gezet en vul je de jerrycans tot aan de rand toe. Daarna zorg je ervoor dat de dop er weer juist op wordt gedraaid en zet je de jerrycans klaar voor de afdeling logistiek.

Hier worden de jerrycans door een automatische robot verpakt en klaargezet voor transport. Jij borgt de kwaliteit en zorgt ervoor dat de juiste hoeveelheid jerrycans gevuld worden.

Wat bieden wij de Productiemedewerker Afvul?

 • Uitstekend salaris conform CAO;
 • Uitzicht op een vast dienstverband;
 • Leuke functie in dagdienst (08 : 00 - 17 : 00 uur);
 • Schone werkomgeving;
 • Goede arbeidsvoorwaarden;
 • Prettige werksfeer.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier