Operator, chemie, 2 ploegen
Randstad Recruitment Center
DORDRECHT, Zuid Holland, NL
7 uur geleden
source : Monsterboard

Functieomschrijving Je gaat verhuizen en het eerste waar je aan denkt wat gedaan moet worden? "Wel even dat muurtje witten".

Heb je er weleens over nagedacht waar al die blikken verf vandaan komen en hoe dit wordt geproduceerd? Je krijgt nu zelf de kans om hier mee aan de slag te gaan! Voor een grote verfproducent en leverancier zijn we op zoek naar een Operator die de vul- en verpakkingslijn gaat bedienen.

Wat je gaat doen Als Operator kom je te werken op de vul- en verpakkingsafdeling van de verf en ben je verantwoordelijk voor de gehele lijn.

Door de machines steeds op de juiste manier in te stellen zorg jij ervoor dat alle verfblikken en containers worden ;Een precieze en nauwkeurige baan, want je wil geen gele verf in een blik wit! Naast het instellen en bedienen van de machines zorg je voor : Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de verfproducten.

 • Kwaliteit is namelijk heel belangrijk; Technische onderhoudswerkzaamheden aan de machines. Je draait je hand niet om voor wat sleutelwerk;
 • Het oplossen van storingen aan de machines. Het aanbod Als Operator ontvang je een bruto salaris per maand tussen € en € ,- bruto per ;
 • Plus 11,25% ploegentoeslag; Je werkt in twee ploegen, van tot uur en van tot uur; Je ontvangt reiskostenvergoeding van €0,19 euro per kilometer, met een maximum van €8,50 per dag;
 • Wanneer ben ik geschikt? Je hebt ervaring met het in- en omstellen van machines, bijvoorbeeld als Machinebediener of Operator;
 • Je komt te werken met technische machines en apparaten en hebt dus technisch inzicht. Je bent niet bang om zelf aan machines te sleutelen.

  Ben jij de Operator die wij zoeken? Neem dan op werkdagen contact op met Mick de Vries op (ook via WhatsApp), of via . Solliciteren kan ook direct via de sollicitatie button.

  Ik hoop je snel te spreken. #techniekzuidwest Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures.

  Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier