Monteur Brandmeldinstallaties
Hollander Techniek
Apeldoorn, NL
5 dagen geleden

Als monteur Brandmeldinstallaties ben jij van A tot Z verantwoordelijk voor de installaties voor onze projecten in de Utiliteit.

Doordat jij dé schakel bent tussen de klant(en) en collega’s, ben je maximaal betrokken bij de projecten. Door de grote mate van diversiteit is geen dag hetzelfde.

 • Je zult ervaren dat we je niet alleen verantwoordelijkheid geven, maar jou ook echt verantwoordelijkheid laten nemen. Jij;
 • de functie waarin je volop vrijheid krijgt met uitdagende en gevarieerde projecten. Wij; perfect gerealiseerde brandmeldinstallaties.

  We zijn een (h)echt familiebedrijf, join the family!

  Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie. Voor onze ruim 400 collega’s staan vrijheid, zelfstandigheid, creativiteit en vooral plezier in het werk voorop.

  Met bevlogenheid, die gekenmerkt wordt door een gezonde eigenwijsheid, creëren wij oplossingen voor onze opdrachtgevers op de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt in de richtingen elektrotechniek, industriële automatisering, IT, werktuigbouw, beveiligingstechniek en retailtechniek.

  We zijn trots op het feit dat we al ruim 40 jaar innovatieve, duurzame en soms eigenwijze oplossingen combineren met een uitstekende dienstverlening naar onze klanten.

  Dat vind je niet alleen terug in de lange relaties met klanten, maar ook in het feit dat ons personeelsverloop relatief laag is en lange dienstverbanden meer regelmaat dan uitzondering zijn.

  Ben jij de jongste telg van onze familie? Join the family! Volg ons op Facebook via : nl.facebook.com / hollandertechniek

  Jouw uitdaging als Monteur Brandmeldinstallaties

  Als monteur Brandmeldinstallaties ligt je grootste uitdaging in het volledig zelfstandig monteren en in bedrijfstellen van brandmeldinstallaties binnen onze Utiliteitsprojecten.

  Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld scholen of kantoorpanden maar ook luxe villa’s. Jij krijgt voor een groot deel de vrijheid om je eigen werkzaamheden te plannen.

  Jij vindt het daarnaast een uitdaging om, waar mogelijk, ook werkzaamheden op gebied van inbraakbeveiliging op te pakken en mee te draaien in het serviceteam.

  Uiteraard draag je zorg voor een correcte administratieve afhandeling.

  We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?

  Je hebt ervaring als monteur Brandmeldinstallaties binnen de Utiliteit of luxe woningbouw. De collega monteur die wij zoeken is praktisch, klantgericht en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan.

  Daarnaast ben je collegiaal, flexibel, stressbestendig, oplossingsgericht en pro-actief.

  Verder vragen we :

 • een afgeronde opleiding in de richting IDB (Installatiedeskundige brandmeldinstallaties);
 • kennis van Siemens is een pré;
 • woonachtig in de regio Apeldoorn.
 • Wat bieden we je als Monteur Brandmeldinstallaties?

  Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei.

  Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst.

  We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

  Hierbij kun je denken aan :

 • 8% vakantiegeld
 • winstuitkering (voorwaardelijk)
 • 25 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • pensioenregeling met 53,7% werkgeversbijdrage
 • bus van de zaak
 • collectieve ziektekostenverzekering
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier