Calculator/werkvoorbereider luxe woningbouw (parttime)
continu
Gouda, NL
6 dagen geleden

Calculator / werkvoorbereider luxe woningbouw (parttime)

Deze kwaliteitsaannemer richt zich met name binnen de particuliere sector; van aanbouw / verbouw, dakopbouw tot het realiseren van gehele woning.

De werkzaamheden bestaan onder meer uit het eerste contact met klant, advies uitbrengen richting de klant, opnemen van het werk, offertes aanvragen, prijs bepalen en 1 op 1 bespreken met de klant, algehele werkvoorbereiding.

Beschikbaar : 2 tot 3 dagen per week.

Deze onderneming is op zoek naar een nieuwe collega voor de lange termijn. Je werkt samen met de directeur / eigenaar om het bedrijf verder uit te breiden.

Je vindt het leuk om in direct contact te staan met de klant / opdrachtgever en hen ook van advies te dienen. Vanzelfsprekend is relevante en recente ervaring vereist in deze rol, bij voorkeur opgedaan bij een kleinere organisatie in de particuliere sector.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging waarbij jouw kijk op bouwkundige zaken zeer op prijs wordt gesteld en heb je de behoefte om deze bouwonderneming verder te laten groeien dan zijn wij op zoek naar jou.

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn van toepassing. Conform bouw cao wordt er beloond.

Voor een kleine bouwonderneming in de regio Gouda zijn wij op exclusieve basis op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en gedreven bouwkundige die het team wil komen versterken.

De nadruk zal in eerste instantie liggen op de calculatie en werkvoorbereiding, echter is de kans groot dat dit later wordt uitgebreid met projectbegeleiding.

Deze kwaliteitsaannemer richt zich met name binnen de particuliere sector; van aanbouw / verbouw, dakopbouw tot het realiseren van gehele woning.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier