Lunchmedewerker
Wajong Talenten
Capelle aan den IJssel, Nederland
3 dagen geleden

Functieomschrijving :

Wij zijn op zoek naar een Lunchmedewerker in Capelle aan den IJssel. Het betreft voor een bedrijf met 3 winkels in delicatessen zoals kaas, noten, vleeswaren, salades.

Achter de schermen worden broodjes klaarmaakt voor bestellingen. Daarnaast verlenen we lunchbezorgservice aan particulieren en bedrijven.

Je werkzaamheden bestaan uit dagelijkse bereiding en verwerking van artikelen voor lunchklanten. Daarnaast eventueel (niet vereist) wanneer nodig ook bezorgen met de bedrijfsauto.

Het betreft een aanstelling voor minimaal 12 uur per week, kan uitgebreid worden.

Mogelijke werkdagen zijn 5 ochtenden van ongeveer 9.00 tot 12.00 uur. Afhankelijk van extra bestellingen kan dat ook langer zijn maar dat is 1 dag van te voren bekend.

Bij gebleken geschiktheid is uitbouw met uren mogelijk in de winkel.

Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en / of banenafspraak

Functie eisen :

 • Gemotiveerd en enthousiast
 • Spontane, flexibele medewerker die feeling heeft met eten
 • Klantvriendelijk
 • Ervaring is niet vereist maar wel mooi meegenomen
 • Arbeidsvoorwaarden :

  We starten met proefplaatsing van 2 maanden. Daarna een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach.

  Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je CV + motivatiebrief naar vacatures wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer 20330328.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier