Allround monteur machinebouw
Regiodienst
Noordwijkerhout, Netherlands
3 dagen geleden

Introductie

Voor een technische organisatie binnen de ontwikkeling en productie van machines voor binnen de bollen- en bloemen industrie zijn we opzoek naar een allround monteur met kennis op het gebied van mechanische montage, elektrotechniek, PLC’s, frequentieregelaars, aandrijftechniek en metaalbewerking.

Bent u opzoek naar een uitdagende baan waar gewerkt wordt met een combinatie van de nieuwste technieken en vakkennis? Dan zijn we opzoek naar u!

Organisatie

De organisatie ontwikkeld en produceert verschillende machines voor de verwerking en de inspectie binnen de bloemen- en bollenindustrie.

De machines die worden gemaakt bevatten de nieuwste technische snufjes op het gebied van camerasystemen en besturing. De machines zorgen voor een goede inspectie van de productie van onder andere natuurlijke producten.

Binnen de organisatie werken op dit moment ruim 60 medewerkers met als kernwaarde innovatie, betrouwbaarheid en service.

Functie

Als allroundmonteur bent u samen met de andere collega’s verantwoordelijk voor de productie van de eerder genoemde machines.

U zal worden ingezet op de montage van de machines. De werkzaamheden voert u volledig zelfstandig uit aan de hand van de tekening.

Het is van belang dat u goed kan tekening lezen, interpreteren, controleren en waar nodig aanpassingen maakt en de constructietekening verbetert.

Het afstellen, testen en het opstellen van testrapporten is een belangrijk onderdeel van u werk. Als het nodig is door drukte kan het voorkomen dat u wordt ingezet in de buitendienst met het plegen van onderhoud en service aan de eerder geleverde machines.

Dit zal echter goed worden afgestemd met de andere collega’s van de binnen en de buitendienst.

Functie-eisen :

 • In het bezit van een diploma niveau 4 richting werktuigbouwkunde; door opleiding of werkervaring verkregen;
 • Ervaring binnen met fijn-mechanische machinebouw;
 • Zelfstandig tekening kunnen lezen;
 • Kennis en kunde op het gebied van mechanische montage, elektrotechniek, PLC’s, frequentieregelaars, aandrijftechniek en constructiewerk;
 • In het bezit van een rijbewijs;
 • Bereid zijn verder te ontwikkelen op het gebied van techniek.
 • Aanbod

  De organisatie bied u een goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast hecht de organisatie veel waarde aan de ontwikkeling van haar medewerkers.

  Het volgen van cursussen en opleidingen behoren dan ook zeker tot de mogelijkheden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier