IC Verpleegkundige Ademhalingszorg MBO 4 - Arnhem
Werken bij Siza
Arnhem, NL
5 dagen geleden

Meedenken en jezelf ontwikkelen, daar is altijd ruimte voor en dat maakt het zo mooi!

De schuifdeuren gaan open. Je stapt binnen in een fijne nieuwe werkomgeving. Je pakt je pieper en kunt direct je mouwen opstropen want er wordt hulp gevraagd bij een complexe behandeling rondom de ademhalingszorg van een cliënt.

Alles onder controle! Daarna is het even tijd voor kop koffie met de cliënt en aandacht voor zijn emotionele welzijn. Ondertussen verricht je wat voorbehouden medische handelingen en werk je daarna wat dossiers uit. De dag is begonnen.

Als verpleegkundige houd je je hoofd koel en heb je veel zelfstandigheid in het uitvoeren van de vele specialistische zorg taken.

Werken voor deze groep mensen is meer dan een baan. Het vraagt om expertise en heel gericht werken in soms uitdagende situaties.

Als kwaliteit van zorg en dynamiek is wat je zoekt, dan is deze functie op je lijf geschreven?

Heb je nog geen ervaring met beademingszorg en wil je dit wel graag leren? Dan investeert Siza graag in jou! Zo bieden we een geaccrediteerd programma aan via het CTB (centra voor thuisbeademing) die je volgt via het UMC Utrecht.

Het scholingsprogramma bestaat uit een e-learning, vaardigheidstrainingen, praktijkleren en toetsing met als resultaat een certificaat.

Kijk voor meer informatie onze eerder opgenomen Webinar terug via https : / / www.youtube.com / watch?v IN1UE9llR4s.

Wat neem je mee?

Je bent stressbestendig, flexibel en beschikt over een opleiding Verpleegkunde niveau MBO 4. Daarnaast heb je enige jaren werkervaring en ben je bekend met het verlenen van intensieve zorg, of ben je bereid om dit te leren.

Herken je jezelf hierin? Dan gaan we graag persoonlijk met je in gesprek.

Doelgroep

Met wie ga jij werken?

Je gaat werken op een van de 3 intensieve zorglocaties. Je gaat werken met groep mensen met een lichamelijke beperking. Doordat ze leven met progressieve ziektebeelden denk aan MS, ALS, of spierziektes als Duchenne en hierdoor afhankelijk zijn van intensieve zorg.

De een leeft liever op zichzelf de ander vindt jouw nabijheid fijn. Wat deze groep gemeen heeft is dat ze in hun dagelijks functioneren afhankelijk zijn van ademhalingsondersteuning, zowel permanent als alleen in de nacht.

Het Dorp is op dit moment in ontwikkeling! Bekijk hieronder de video waarin Minke vertelt over de laatste ontwikkelingen op Het dorp.

Werken bij Siza

Wat kunnen we voor je betekenen?

De zorg veranderd en Siza veranderd mee. Denk aan de inzet van technologie via voor mensen die langdurige zorg nodig hebben.

Zo kan ook jij aan het roer staan van nieuwe zorg ontwikkelingen die het leven van onze bewoners makkelijker maken, op een vernieuwde locatie.

Er is ruimte voor deelname aan congressen, symposia en trainingen over zorg-gerelateerde onderwerpen en veel aanbod in casuïstiekbespreking, werkbegeleiding en intervisies.

Je kunt deel nemen aan een groep van experts die regelmatig vraagstukken bespreken over de doelgroep lichamelijke beperking (LG) of niet aangeboren hersenletsel (NAH).

Bevoegd en bekwaam blijven op voorkomende VRV-handelingen (Voorbehouden Risicovolle en Verpleegtechnische Handelingen).

De werktijden zijn wisselend maar samen bepalen we welke contractvorm het beste bij je past. Dit kan! Daarbij kunnen we kijken naar een vast aantal uren, flexibel of beide! Ook zijn we bezig met het opbouwen van een eigen pool op onze zorg-intensieve locaties.

Werken aan je vitaliteit, Siza biedt een voordelig fitnessabonnement aan. Voortaan op de (elektrische) fiets naar het werk of zelfs een weekendje weg om tot rust te komen.

Siza kent vele uitruil regelingen, die dit mogelijk maken.

locatie

Technologie en innovatie

Aan Oosterveld 1 staat een sinds kort een multifunctioneel nieuw gebouw waar mensen met ademhalingsondersteuning wonen en waar we mensen met niet-aangeboren hersenletsel trainen.

Ook vind je er Academy Het Dorp. In de nacht wordt de zorg overgenomen door onze nachtzorg. Hierdoor is 24-uurs zorg en begeleiding aanwezig.

De komende jaren wordt de leefomgeving van onze bewoners stap voor stap vernieuwd. Een mooie groene, duurzame en toegankelijke wijk waarin zowel mensen mét als zonder beperking wonen.

Een wijk waar iedereen wil en kan wonen. Een nieuwe wijk waar wij de specialistische zorg kunnen bieden waar we goed in zijn en waar slimme uitvindingen ervoor zorgen dat mensen met een beperking nog meer hun eigen leven makkelijker kunnen maken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier