planontwikkelaar bouwkunde | Amsterdam, Nederland .
koen.
utrecht, NL
1 dag geleden

wat jij gaat doen?

Hallo planontwikkelaar! Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke en uitdagende baan? Een vervolg stap in je carrière waarbij jij de schakel bent vanaf initiatief fase tot aan de voorbereiding?

Bij koen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vooral zelfstandige planontwikkelaar binnen de transformatie- en onderhouds- projecten

Wat ga je doen?

Ben je planontwikkelaar bij koen, dan houd jij je met name bezig met het ontwikkelen van meerjaren plannen voor onderhoudsprojecten op het gebied van bestaande woningbouw.

Het gaat hierbij om vernieuwen, verbeteren, onderhouds- en verduurzamingswerkzaamheden Dit schrikt jou natuurlijk niet af.

In een dynamische werkomgeving ben jij juist in je element! Je gaat aan de slag bij één opdrachtgever en loopt mee in ons ontwikkelprogramma.

 • De opdrachten en het ontwikkelprogramma zijn afgestemd op jouw wensen en behoefte. In onze eerste kennismaking hebben we het dan ook met name over;
 • wat wil je verder leren en wat is jouw stip aan de horizon?

  Voor een planontwikkelaar bij koen is geen dag hetzelfde. Super leuk! Toch? Als adviseur voor opdrachtgever en bewoner treedt jij op.

  Verbinden, ontwerpen van plannen, alsmede risico-, tijds, financiële-plannen onderzoeken.

  Jij brengt onze opdrachtgevers kennis en kunde. Kortom een planontwikkelaar bij koen is het beginpunt van uitdagende projecten in de wereld van bouwen.

  Aan het eind van ons ontwikkelprogamma heb jij de persoonlijke vaardigheden opgedaan om verdere stappen te nemen.

  Dit noemen wij de groeiversneller!

  Ga je bij koen aan de slag als bouwkundig planontwikkelaar, dan kom je terecht in een afwisselende werkomgeving. Wij bieden jou de kans om jezelf verder ontwikkelen en vanuit een dienstverband mee te werken aan verschillende projecten.

  Bij koen word je een skilled planontwikkelaar! Kom jij ons team versterken?

  ben jij de kandidaat?

  Als planontwikkelaar beschik je over een afgeronde HBO / Wo opleiding in de studierichting bouwkunde of vergelijkbaar.

  Voor de planontwikkelaar functie zijn wij op zoek naar :

 • Een ervaren belangenbehartiger en bruggenbouwer
 • Slimmeriken die initiatiefrijk en creatief zijn.
 • Kwalitatief en klantgericht
 • Ervaren mensen met minimaal 5 jaar werkervaring.
 • wat wij bieden?

 • Allereerst een fantastische mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Bij koen staat jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie centraal.
 • Daarnaast ontvang je een contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij natuurlijk aan een goed salaris, ontwikkelgarantie en eventueel een auto.
 • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, plezier maken ook erg belangrijk.
 • Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes.

  waar jij gaat werken?

  Leren, ontwikkelen en verbeteren. Jij wil vooruit. Bij koen begrijpen wij dat. Daarom investeren wij in jouw loopbaanontwikkeling.

  Dit doen we door intensieve begeleiding en op maat gemaakte opleidingen. Bij koen ben je in vaste dienst en werk je aan diverse uitdagende opdrachten.

  Jij brengt onze klanten kennis en kunde. Jij bent de specialist binnen koen en helpt onze klanten verder bij technische vraagstukken.

  Bij koen brengen wij jou verder in jouw carrière. koen. voor jou voorop.

  meer weten?

  Bij koen kunnen wij ons heel goed voorstellen dat er na het lezen van bovenstaande tekst een aantal vragen door je hoofd dansen en dat je alles wil weten over deze functie / Daarom nodig ik jou, als planontwikkelaar, van harte uit om je vragen te appen, mailen of gewoon even samen te bellen.

  Ik ben bereikbaar op 06412 335 74 of m.denboer koen.com. Bij koen helpen we je graag verder. Voor jou voorop!

  Solliciteren?

  Helemaal overtuigd en weet jij voor de volle 100% dat deze kans jou op het lijf geschreven is? Solliciteer dan direct en we ontvangen je graag om mogelijkheden voor deze functie te bespreken.

  enthousiast?

  Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

  enthousiast?

  Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier