Technical Sales
Sonepar
DEURNE
5 dagen geleden

Technical Sales

Datum : 26-jun-2022 Locatie :

DEURNE, R2, BE, 2100

job-location.job-location-inline display : inline; Bedrijf : Sonepar Type functie : Professioneel

Heb je een passie voor hernieuwbare energie? Ben je bezig met het milieu, denk je duurzaam en bouw je graag mee aan de nieuwe toekomst?

Wil jij jouw kennis en ervaring met onze tertiaire klanten delen? Uitzoeken wat onze klanten willen en hen adviseren over onze producten?

Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken om ons team te versterken!

JOUW MISSIE

Onthul jouw ambities in jouw takenpakket

Binnen ons filiaal te Deurne , onder verantwoordelijkheid van de Regio Segment Manager Tertiair, sta jij in voor het behalen van de commerciële doelstelling van de cluster / regio door een correcte administratieve, commerciële en technische behandeling van de vragen van onze klanten.

Als Intern Specialist Resi Green & Smart zal dit jouw missie zijn :

 • Je adviseert de klanten over innoverende Green & Smart ( zonnepanelen, laadpalen, thuisbatterijen, hernieuwbare energie ) oplossingen.
 • Je staat in voor de administratieve en commerciële opvolging van de offertes en de bestellingen in samenwerking met de interne medewerkers.
 • Je brengt de klanten op de hoogte van nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein.
 • Je analyseert en bespreekt de noden van klanten , definieert de wensen van de klanten en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen.
 • Je verzekert technische en administratieve ondersteuning voor uw collega’s.
 • Je zorgt voor een optimale dienstverlening aan de klanten.
 • Je werkt offertes en bestellingen uit en volgt deze actief op.
 • Je blijft op de hoogte van de technische evoluties en volgt de nieuwe ontwikkelingen op de voet.
 • Daag jezelf uit en ontwikkel jouw talenten

  Jouw profiel? Je hebt een technische opleiding gevolgd (elektriciteit, elektromechanica, industriële wetenschappen, energietechnologie,.

 • of je hebt hetzelfde niveau bereikt door jouw ervaring als elektricien en je hebt een passie voor hernieuwbare energie.
 • Zowel schoolverlaters als ervaren kandidaten komen in aanmerking!

  Jouw troeven om te slagen? Je bent flexibel, sociaal en hebt een sterke teamgeest. Je hebt een uitgebreide technische expertise waardoor je kan inspelen op de behoeften van de klanten.

  Je begrijpt de behoeften van onze klanten en toont een echt gevoel voor service.

  Cebeo is een Belgische organisatie en marktleider in de distributie van elektrotechnisch materiaal, technische oplossingen en diensten aan professionele installateurs en bedrijven.

  Wij bieden ondersteuning aan onze klanten op verschillende markten (industriële, tertiaire en residentiële) in het hele land.

  Als groothandelaar verdelen we elektrotechnisch installatiemateriaal, verlichting, kabels, oplossingen voor woning- en gebouwautomatisering, HVAC-oplossingen en systemen voor hernieuwbare energie, alsook huishoudtoestellen.

  Cebeo maakt deel uit van de Franse internationale groep Sonepar, wereldmarktleider op het gebied van de distributie van elektrotechnisch materiaal (www.sonepar.com).

  Bouw je carrière uit met Cebeo

  Vaste job met contract onbepaalde duur

  Salaris : aangepast aan jouw competenties en ervaring

  Extra voordelen : mogelijkheid tot thuiswerk, groepsverzekering, jaarlijkse sectorpremie, maaltijdcheques, 20 verlofdagen en 6 ADV-dagen, werkschema 39 uur / week.

  Gelegenheid tot verschillende opleidingen & doorgroeimogelijkheden, en zoveel meer.

  Heb je vragen over deze

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier