Vacatures Team Keuken
AZ
Alkmaar, NL
6 dagen geleden

Het AFAS Stadion is een plek waar duizenden mensen samen komen op een wedstrijddag en buiten deze dagen voor vergaderingen, lunches, beurzen en meer.

Ons keuken team verzorgt de gerechten door het hele stadion. Daarnaast is (normaal gesproken) ons Grand Café Van Gaal geopend en verzorgen we lunches, 3-gangen menu's, diners en buffetten.

Kortom wij maken de stadionbeleving compleet met onze gerechten. Helaas is dat nu (nog) niet de realiteit maar wij bereiden ons alvast voor op het volgende seizoen.

Ons bedrijf

Samen naar Victorie. Dat is ons motto. Door de jaren heen hebben we bij AZ voor verschillende uitdagingen gestaan. Inspelen op onverwachtse situaties en creativiteit is wat onze club kenmerkt.

We switchen soepel in verschillende situaties en leren van het verleden. Voetbal is ons ding, maar daaromheen zijn we nog heel veel meer.

We kijken vooruit, onze ambities liggen op hoog niveau en wij zijn op zoek naar versterking van onze teams.

Jouw positie als zelfstandig kok, leerling kok, keukenhulp of medewerker spoelkeuken

Op een wedstrijddag lopen de taken binnen de keuken behoorlijk uiteen. Dus of je nog in opleiding bent of reeds zelfstandig werkend kok : wij bieden jou altijd en functie die past bij jouw ervaring en ambitie.

Van het voorbereiden van een 3-gangenmenu tot het bakken van een bittergarnituur. Vind je het leuk om in de keuken te staan en in deel uit te maken van AZ?

Dan is dit misschien de bijbaan die bij je past!

Werkzaamheden

Je ondersteunt het vaste keukenteam en helpt mee met het voorbereiden van de keukenwerkzaamheden in de hoofdkeuken en op de diverse etages van het AFAS stadion.

Ook een handje mee helpen in de spoelkeuken en / of werk ervaring opdoen in een professionele omgeving bestaat tot de mogelijkheden.

Topprestaties worden niet alleen geleverd op het veld. Soortgelijke prestaties leveren wij ook wanneer we op een wedstrijddag iedereen voorzien van een heerlijk 3-gangendiner, bittergarnituur of een belegd broodje.

Werktijden & locatie

In het vernieuwde AFAS Stadion kunnen we maar liefst 19.000 bezoekers ontvangen, we rekenen op je hulp op de bruisende wedstrijddagen.

Je komt voornamelijk in actie in de weekenden en afhankelijk van het voetbalschema en grote evenementen soms ook doordeweeks.

Ben je buiten de weekenden ook beschikbaar of ben je op zoek naar een stage in de keuken? Laat het ons weten en we kijken samen naar de mogelijkheden op het AFAS Stadion of bij het AFAS Trainingscomplex.

Victorie start in Alkmaar, kunnen we jou toevoegen aan ons selectieteam?

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier