Uitvoerder infratechniek
Heijmans
Assendelft, NL
6 dagen geleden

Jouw werk voor een project begint al als de calculatie op papier staat. Je controleert of alle nodige werkzaamheden berekend zijn.

En of er rekening gehouden is met de juiste materialen. Neem het type kabel waarop de verlichting wordt aangesloten, dat kan per gemeente verschillen.

Het gaat dan bijvoorbeeld om het plaatsen van 150 lichtmasten in een nieuwbouwwijk in Gouda. Het onderhoud aan het openbare lichtnet in Den Burg op Texel.

Of het aansluiten van de openbare verlichting op een nieuwe hoofdkabel in Nieuw-Vennep.

Nieuwsgierig naar het werk van onze Uitvoerder Johan? Bekijk dan vooral deze voor meer beeld en geluid!

Als de offerte voor een project is goedgekeurd, maak je in samenspraak met de werkvoorbereider en de opdrachtgever de planning van de werkzaamheden.

Je controleert ook of het materiaal op tijd besteld is, zodat je een project op de afgesproken datum kunt opleveren. Per opdracht rooster jij vervolgens de juiste mensen in.

Voordat je daadwerkelijk met de uitvoering start, check je of alle nodige documentatie geregeld is. Denk aan persoonsgegevens en certificaten van medewerkers, rapportages over de bodemgesteldheid en een Klic-melding waarin staat waar en hoe diep je kunt laten graven.

Elk nieuw project start je zelf op de locatie op. Je bespreekt met de monteurs en ingehuurde vaklui voor graafwerk en kabels trekken huur je derde partijen in alle werkzaamheden.

Dat doe je aan de hand van toolboxen. Daarin staan per onderdeel de werkplekinstructies en naslaginformatie die zorgen voor een veilige werkomgeving.

Je mensen werken immers met producten die onder spanning staan. Regelmatig bezoek je lopende projecten. Daar controleer je of het werk op schema ligt en of de uitvoering aan de specificaties voldoet.

En je peilt de sfeer onder de teamleden. Over de voortgang van alle lopende projecten maak je financiële rapportages die je maandelijks bespreekt met de projectleider.

Jouw team wordt overigens ook ingeschakeld als er storingen of beschadigingen zijn aan het openbare lichtnet in de regio.

Die opdrachten doe je tussen alle voorbereidingen en lopende projecten door. De meldingen komen binnen bij de werkvoorbereider.

Jij bepaalt welke prioriteit hebben.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier