Cloud Engineer
MN Services
's-Gravenhage, Netherlands
5 dagen geleden
source : Experteer

De rolBinnen een klein Agile team bouw en onderhoud jij de Landing Zone voor alle AWS activiteiten binnen MN. Dit zelfde team vormt hėt AWS-kenniscentrum voor onze Multidisciplinaire Development Teams bij het ontwikkelen van Business functionaliteit en onderliggende cloud infrastructuur.

Dat gebeurt in nauwe samenwerking met Architectuur en de beheerteams van de On-premises omgeving. Het CCC is daarnaast verantwoordelijk voor centrale monitoring op compliancy, security en kosten en rapporteert hierover aan het management van de unit Informatievoorziening.

Jouw profiel MN is op zoek naar een Cloud Engineer die ervaring heeft met het bouwen en beheren van infrastructuur in een multi-acccount architecture omgeving op AWS.

 • Je hebt een brede kennis van alle beschikbare AWS Services en beschikt over een infrastructuur / beheer achtergrond. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je kennis, ervaring en / of affiniteit hebt met de volgende programma’s : Networking (DirectConnect, Transit Gateway) Identity & access management (IAM)Cloud security (Security Hub, Guard Duty)Backup & recovery (AWS Backup)Cost management (AWS Budgets, Cost Explorer)Configuration management (Config)Infrastructure-as-code (CloudFormation)Automation (CloudFormation, Python, Lambda)Serverless frameworks (Cloud Development Kit, Serverless framework)Containerization (ECS / EKS)Monitoring (CloudWatch)Auditing (CloudTrail)Developer tools (Code* services)Achtergrond en competentiesEen afgeronde HBO- of WO-opleiding met een sterke ICT component;
 • 2+ jaar aantoonbare kennis en ervaring met AWS Ervaring met Agile methodes en principes zoals DevOps, Scrum, SAFe en Continuous Integration en Continuous Development;
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Jouw werkomgeving Als Cloud Engineer bij MN kom je te werken in een organisatie waar een groot gevoel voor samenhorigheid heerst.

  Je maakt onderdeel uit van een grote IT-optimalisatie slag en dat zorgt ervoor dat je ook daadwerkelijk impact kan maken.

  Zoom verder uit en je ontdekt de plek van MN in de wereld : een maatschappelijk betrokken vernieuwer in de pensioen- en verzekeringssector die een vermogen van circa € 160 miljard euro beheert.

  MN als werkgeverDe sfeer is open en nuchter. Je mag rekenen op een moderne (thuis) werkomgeving, royale ontwikkelkansen en aantrekkelijke extra’s, zoals een inpandige sportschool.

  Jij werkt vanuit ons kantoor in hartje Den Haag. Hier maken zo’n 990 MN’ers zich sterk voor het pensioeninkomen van ongeveer 2 miljoen deelnemers.

  MN’ers zijn resultaatgericht, creatief, tonen verantwoordelijkheid en werken graag samen. Dat verwachten we dus ook van jou.

 • Als MN’er mag je rekenen opNaast een marktconform salaris; goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, pensioenregeling en collectieve ziektekostenverzekering;
 • Voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen dankzij opleiding- en cursusmogelijkhedenModerne werkomgeving mét uitzicht op de Haagse skyline;
 • Extra faciliteiten, zoals een in-house sportschool en bedrijfsrestaurant;Volledige vergoeding als je met het ov reist. Zo stimuleren wij een kleinere ecologische footprint.

  ContactSolliciteer via de button en upload je CV en motivatie. Zien we voldoende raakvlakken, dan nodigen we je graag uit voor een nadere kennismaking.

  Heb je eerst nog vragen over deze functie of de sollicitatieprocedure? Mail ze naar Euredice Fabri via euredice.fabri mn.nl.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier