Woonbegeleider gezocht voor psychische zorg
derec
Heemstede,NL
2 dagen geleden

Woonbegeleider gezocht voor psychische zorg

Heemstede

Zet jij je graag in voor cliënten die door langdurige psychische problematiek niet in staat zijn om zelfstandig te wonen?

Geef jij hen de handvatten en het vertrouwen om zich te blijven ontwikkelen en deel jij hierbij graag jouw eigen ervaringen?

Voor een zorginstelling in Heemstede zoeken wij een woonbegeleider die voor 28-32 uur aan de slag kan! Ervaringsdeskundigheid is binnen deze functie een pre.

Enthousiast geworden? Dan horen wij graag van jou!

Organisatie

In deze zorginstelling wonen zo'n 40 cliënten. De bewoners van deze instelling zijn door psychiatrische of psychosociale problematiek niet in staat om zelfstandig te wonen.

De cliënten hebben begeleiding nodig bij de dagelijkse bezigheden. Het doel van het begeleid wonen is bij de cliënten een stevige basis te creëren waarmee zij verdere stappen in hun individuele ontwikkeling kunnen maken.

Het team wat hier werkzaam zorgt voor een positieve sfeer en bestaat uit een gemêleerd team van kundige en ervaren professionals.

Functie

Als begeleider binnen deze instelling ga je intensief aan de slag met de verschillende bewoners hier. Jij biedt hen ondersteuning bij de dagelijkse bezigheden en stimuleert hen hierin om zelfredzaam te zijn.

De zorg voor de cliënten staat bij jou voorop, maar ook een prettige woon- en werksfeer creëren is iets waar jij je graag voor inzet.

Je bent communicatief sterk, een eigenschap die bij deze functie goed van pas komt! Je houdt goed contact met de cliënten, collega's en familie waardoor iedereen op de hoogte is van ontwikkelingen en gemaakte afspraken.

Je hebt affiniteit en ervaring met de doelgroep, waarbij ervaringsdeskundigheid een pre is! Meer informatie over deze vacature?

Neem dan contact op met Kevin Glorie op 06-12675195 of via Kevin derec.nl.

Functie-eisen

 • Je beschikt over een afgeronde en relevante opleiding op minimaal mbo-4 niveau;
 • je bent voor 28-32 uur per week beschikbaar;
 • je beschikt over aantoonbare ervaring;
 • je kan voor de verschillende diensten aan de slag;
 • je hebt affiniteit met de doelgroep;
 • ervaringsdeskundigheid is een pre.
 • Aanbod

  Ons werk draait om jou. Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We vinden altijd een balans tussen jouw wensen en die van je nieuwe werkgever.

  Is je interesse gewekt? We doen je graag een goed aanbod.

  Wij bieden jou :

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Persoonlijk contact;
 • Flexibiliteit of vastigheid, afhankelijk van jouw eigen wensen.
 • Leave this field blank Wie ben jij? Voornaam Achternaam Man / vrouw Geboortedatum Upload je CV*PDF, DOC, DOCX 4MB Kies bestandWijzig Upload je fotoGIF, PNG, JPEG 4MB Kies bestandWijzig E-

  mailadres Telefoonnummer Plaats Postcode Straatnaam Huisnummer Vertel iets over jezelf Motivatie Hierbij ga ik akkoord met het privacy statement van Derec.

  Meer weten over deze vacature?

 • Stuur Kevin een WhatsApp 06-12675195Kevin derec.nl
 • Niet gevonden wat je zocht?

  Vertel het ons! Grote kans dat we je toch kunnen helpen. Graag gebruiken we ons netwerk om jou aan je droombaan te helpen.

  Inschrijven bij Derec

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier