Toezichthouder gemeente
ansinger
Utrecht
7 uur geleden

Functie omschrijving

Ben jij de toezichthouder op wie wij kunnen bouwen? Nee, we gaan niet letterlijk iets op jou bouwen maar wel hele mooie dingen maken onder jouw toezicht.

Door jouw scherpe controle maak je niet alleen de leefomgeving van heel veel mensen mooier maar behoed je de gemeente ook nog eens voor problemen en blunders.

En dat is inderdaad zo leuk als het klinkt.

De gemeente vertrouwt volledig op jou als haar vertegenwoordiger tijdens de realisatie van civiel- en cultuurtechnische werken in de openbare ruimte.

Denk aan onderhoud in de stad maar ook aan stadsverfraaiing. Je controleert de tekeningen, bestekken, contractstukken en kostenramingen en haalt de laatste foutjes eruit.

Pas als jij akkoord bent gaat de bouw van start.

Door jouw heldere communicatie verloopt de afstemming met de aannemer vlekkeloos en ook met de omwonenden heb je geen enkele ruis op de lijn.

Op de uitvoering van diverse werken hou je nauw toezicht, je weet precies wat er wanneer gebeurt, hoe en waarom. Omdat je alles ook nog nauwkeurig bijwerkt in de bestekadministratie en je de bouwvergaderingen voorzit en / of notuleert ben jij van alles op de hoogte en houdt niemand jou voor de gek.

Daarom ben je in staat om het meer- en minderwerk te beoordelen en helder te rapporteren aan de voor het project verantwoordelijke projectleider en indirect aan de teamleider.

Functie eisen

Hoewel jij een enorme Piet Precies bent, kom je daarmee niet irritant over. Integendeel, de mensen om je heen waarderen je omdat je ze altijd kunt helpen met vragen als hoe zat het ook alweer?

 • Als toezichthouder maak jij dankbaar gebruik van jouw talenten voor nauwkeurigheid en heldere communicatie. Met jouw werk maak je graag impact op de leefbaarheid en aantrekkelijkheid van de stad.
 • De overige harde vereisten zijn :

 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • ongeveer 5 jaar aantoonbare ervaring als toezichthouder
 • kennis van en ervaring met RAW systematiek en UAV gc
 • communicatief vaardig
 • het hebben van een geldig rijbewijs B
 • Bedrijfsprofiel

  Via het sterke netwerk van ANSINGER werk je altijd bij opdrachtgevers die passen bij jou en je ambities. Deze opdrachtgever is een grote publieke speler waar vooruitgang en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

  Dit is de overheid maar absoluut niet grijs, traag of saai; integendeel! Van klein & complex project tot enorm miljardenproject.

  Als je hier werkt ben je gegarandeerd van een flinke dosis uitdaging en afwisseling. Een goede keus dus als je graag wat meemaakt.

  Arbeidsvoorwaarden

  We zitten letterlijk op je te wachten dus je kunt direct beginnen als jij dat wilt. We bieden je een 36-urige werkweek en het is ook mogelijk om deze functie op ZZP-

  basis uit te voeren. Hoeft niet natuurlijk, want als je bij ons in dienst komt geniet je van vele extra’s die het werken bij een grote gemeente met zich meebrengt. Bovendien hebben we :

 • een uitstekend salaris tussen € 4.500 en € 5.500 bruto per maand
 • reiskosten vergoeding
 • 25 vakantiedagen, 5 ATV-dagen en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier