Verpleegkundige / Triagist
Startpeople
Groningen, NL
4 uur geleden

Over de functie

Zodra je de overdracht van je collega's hebt ontvangen neem je plaats achter je bureau en neem je de eerste binnenkomende telefonische gesprekken aan.

Je wordt gebeld door mensen die acuut psychische nood ervaren en hier hulp bij zoeken. Je hoort het verhaal van de clienten aan en probeert zo goed mogelijk te achterhalen in welke situatie de client zich bevindt.

Tevens probeer je in te schatten in hoeverre dit een acute noodsituatie betreft of dat de situatie voor de client acuut is, maar geen acute interventie behoeft.

Je stelt vragen aan de client, luistert naar en interpreteert de antwoorden die je krijgt en vormt op basis hiervan je oordeel.

Wanneer je van mening bent dat je te maken hebt met een acute situatie weet je snel te schakelen en te handelen om zo de juiste acties uit te zetten, zodat de client zo snel mogelijk de juiste zorg ontvangt.

Heb je niet te maken met een acute situatie, dan geef je de client hierover tekst en uitleg en probeer je hem of haar zo goed mogelijk gerust te stellen.

Naast rechtstreeks contact met clienten wordt je tevens ingeschakeld door je collega's die op de afdeling aan het werk zijn en met een acute situatie te maken krijgen.

Ook voor hen schakel je zo snel mogelijk de juiste hulp in . Ook ondersteun je op deze manier collega's van ketenpartners.

Omdat je goed kunt luisteren en snel kunt denken, weet je de juiste vragen te stellen en ben je een ster in het inschatten van de situatie van een client.

Je werkt in de late dienst samen met een collega, waarmee je ook kunt sparren over de beste oplossing voor de client.

Functie eisen

 • Een BIG-geregistreerde verpleegkundige niveau 5 (met eventueel aanvullende relevante opleidingen);
 • Affiniteit met de psychiatrie;
 • Je kunt goed omgaan met weerstand;
 • Je bent doortastend, zelfverzekerd en hebt een grote mate van zelfstandigheid in je werk.
 • Over het bedrijf

  De diverse onderdelen van deze opdrachtgever werken nauw met elkaar samen en zijn gericht op patiënten met acute psychische problemen.

  Het doel van de crisisdienst is om patiënten en hun omgeving veilig door een psychiatrische crisissituatie te leiden. Door inventarisatie en behandeling van de acute klachten en het herstellen van evenwicht in de thuissituatie.

  Door middel van een snelle triage, diagnostiek en tal van crisisinterventies wordt getracht de eigen regie te behouden of herstellen, en een klinisch opname te voorkomen of verkorten.

  Een zeer dynamische werkplek!

  Wat we bieden

 • FWG functiegroep 50 van de CAO GGZ (salaris tussen € 2091 en € 3467);
 • Het betreft een functie met kans op een vast dienstverband;
 • Het aantal te werken uren is bespreekbaar (min. 20 uren per week);
 • Je werkt doordeweeks 's avonds of 's nachts en in het weekend ook overdag;
 • Werkzaam in een enthousiast en gedreven team;
 • De mogelijkheid om kennis te maken met de organisatie alvorens daadwerkelijk aan de slag te gaan;
 • Diverse trainings en scholingsmogelijkheden.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier