Medewerker bediening horeca parttime
Schnitzelparadies Roermond
Roermond
15 uur geleden

Ter versterking van onze huidige team zijn wij op zoek naar enthousiaste parttimers voor tussen de 15 tot 32 uur p / w bij het Schnitzelparadies in Roermond.

Contracturen zijn op basis van jouw wensen nader overeen te komen.

Functie :

De functie van Medewerker Bediening is heel veelzijdig. Je bent voornamelijk op de 'voorgrond' werkzaam. Je bent een prima visitekaartje, gastvrij en enthousiast.

En dat weet je ook over te brengen op onze gasten. Met een glimlach en goede service bezorg jij onze gasten een onvergetelijke ervaring.

Je hebt een divers takenpakket; van het welkom heten van onze gasten, het opnemen van bestellingen, uitserveren van gerechten tot en met het netjes houden van de gastenruimtes.

Tevens verricht je alle voorkomende kassa-werkzaamheden en ben je indien nodig bereid om af en toe onze kok te assisteren.

Profiel :

Ben jij een harde werker, flexibel en gastgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Naast deze vereisten is het van belang dat je een echte team-player bent : je collega’s kunnen op jou rekenen! Je doet je werk met enthousiasme en een glimlach.

Enige horeca-ervaring is heel fijn, maar absoluut geen vereiste. Wij vinden het wel van belang dat je bereid bent om de kneepjes van het horeca-vak te leren en daar helpen wij je graag bij.

Je kunt worden ingepland van maandag t / m zondag en op feestdagen.

Werktijden / dagen zijn uiteraard in overleg te bepalen en worden vroegtijdig gepubliceerd!

Wij bieden

Wij bieden een afwisselende baan in een dynamische organisatie waarbij je kunt rekenen op op een bij de functie passend salaris.

Tevens heeft Cox & Co een interessant pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij iedere Cox & Co locatie, sporten met korting, een collectieve zorgverzekering bij CZ en een wervingsbonus als je zelf bij ons werkt en nieuwe collega's aandraagt.

Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling en een goede werk-privé’ verhouding zeer belangrijk.

Je leert het bij Cox & Co

Werken bij Cox & Co bete kent zowel professionele als persoonlijke groei. Het opdoen van vaardigheden waarvan je de rest van je leven profijt hebt.

Zo ontwikkel je allerlei horeca-vaardigheden, maar ontdek je ook wat teamwork echt inhoudt. Ook werk je aan je presentatie en leer je te communiceren met allerlei verschillende mensen en je hoofd koel te houden als dat wordt verwacht.

Bij Cox & Co vinden we het belangrijk onze medewerkers te ondersteunen bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Over Schnitzelparadies Roermond :

Bij het Schnitzelparadies waant u zich even in Duits-Oostenrijkse sferen. Met een keuze uit meer dan 50 schnitzelvarianten is er keus voor iedereen, zelfs wanneer u niet van (varkens)vlees houdt.

Voor de kleine gasten zijn er speciale kinderschnitzels. De grote gasten kunnen kiezen uit een 100, 200, 300 of zelfs een 500 grams schnitzel! En allemaal worden ze gereserveerd met frites, warme groenten en salade.

De schnitzels zijn met een soep of voorgerecht vooraf en een dessert na ook als compleet menu verkrijgbaar.

Schnitzelparadies is geheel in stijl ingericht. Met een blik op een Alpenweide, geurende bloemen aan uw tafel, een grenen houten interieur en een heerlijke pul bier waant u zich even in het paradies.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier