Intensive care verpleegkundige (24 - 36 uur)
Amphia Ziekenhuis
Breda, Netherlands
3 dagen geleden

JOUW uitdaging

Werken op onze IC, betekent werken in een dynamische, hightech omgeving. Je krijgt te maken met de meest kwetsbare groep patiënten en je zal voortdurend uitgedaagd worden door hoge en complexe zorgvragen.

Iedere dag streven we naar zorgniveau van topkwaliteit en het verbeteren van de patiëntveiligheid. Dit vraagt best wat van jou.

Vandaar dat wij je ruimte en vrijheid willen bieden in het nemen van je eigen regie.

Als Intensive Care verpleegkundige binnen Amphia ben je verantwoordelijk voor het voortdurend monitoren van de toestand van de patiënt :

 • Participeer je in het reanimatieteam, het rapid response team en werk je als consultatief IC verpleegkundige;
 • Onderhoud je intensief contact met patiënten en hun familie;
 • Verleen je specifieke verpleegkundige zorg bij de meeste voorkomende onderzoeken en medische behandelingsmethoden;
 • Lever je een bijdrage aan de begeleiding van de IC verpleegkundigen in opleiding;
 • Is het mogelijk om de opleiding tot SEH verpleegkundige te volgen en (na het behalen van dit diploma) roulerend te werken op zowel de IC als op de SEH van Amphia;
 • Kun je participeren in verschillende commissies. Je hebt de mogelijkheid om hierin zelf de regie te nemen. Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën over trends, ontwikkelingen en onderzoek.
 • Zo houden we elkaar scherp!

  JOUW werkomgeving

  De Intensive Care van Amphia biedt multidisciplinaire topklinische zorg en heeft een sterk gevarieerd patiënten aanbod waarbij de nadruk ligt op cardiochirurgie, chirurgie en interne geneeskunde.

  Andere aspecten van onze IC zijn het opvangen van traumapatiënten, begeleiden van patiënten en familie en het toepassen van de nieuwste technieken.

  Wij zijn ontzettend trots op ons team! Een grote groep ambitieuze en verantwoordelijke collega’s waar jij je bij aan kan sluiten.

  160 IC verpleegkundigen, artsen en arts-assistenten zetten zich hier dagelijks in voor de zorg van de patiënt. De IC heeft op de locatie Molengracht 24 operationele bedden met mogelijkheid tot uitbreiding naar 32 bedden.

  Daarnaast beschikt de IC op locatie Langendijk over twee high care bedden.

  Amphia als JOUW werkgever

  Werken bij Amphia betekent werken in hét topklinisch ziekenhuis van de mooie stad Breda. Een werkomgeving waarin jij jouw talent optimaal kunt ontwikkelen en waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

  We zijn iedere dag weer blij met jou! Waarom? Omdat jij zo veel waarde toevoegt. Voor ons, maar nog belangrijker, voor iedere patiënt.

  Daarom bieden we je direct een vast contract en het volgende :

 • Op basis van je ervaring word je ingeschaald in FWG 55, met een salaris van €2.665,- tot €3.917,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur);
 • Daarnaast ontvang je 8,3% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en je pensioensopbouw wordt geregeld door Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Heb je altijd al die nieuwe telefoon, laptop of (elektrische) fiets willen hebben? Via Amphia kun je deze met fiscaal voordeel gemakkelijk aanschaffen;
 • Wij bieden als STZ opleidingsziekenhuis voldoende mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen. Zo kun je bijvoorbeeld een uitwisseling aangaan met de SEH of een opleiding tot Practitioner volgen.
 • Wat breng je mee?

  Als IC verpleegkundige ben je binnen Amphia van harte welkom. Je hebt een afgeronde opleiding verpleegkunde, aangevuld met de vervolgopleiding tot Intensive Care Verpleegkundige :

 • Ben je BIG-geregistreerd en ben je ingeschreven in het Kwaliteitsregister V&V of bereid hiertoe;
 • Je draait je hand niet om voor acute of onvoorspelbare situaties. Je blijft rustig en weet door kennis en ervaring zelfstandig te beoordelen en te handelen;
 • Naast al deze harde eisen ben je een fijne collega met goede sociale vaardigheden en een open communicatie. Je past je gemakkelijk aan in iedere veranderde situatie aangaande je patiënt.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier