Medior/Senior Front-end Developer (Angular) hartje Amsterdam
Career Value B.V.
Amsterdam, Netherlands
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

In de functie van Front-end Developer werk je in een team aan hun cloud platform. Dat doe je in een team van developers en een product owner.

Het team bestaat uit Front- en Back-end Developers waarbij ze gebruik maken van Angular en Java. Jij komt hier te werken met Angular dus ervaring is een must!In het team werk je volgens de Scrum methodiek, dat betekent dat je in de praktijk dat je samenwerkt met de product owner en het development team.

De technieken die verder worden gebruikt zijn modern en in combinatie met projecten die je gaat doen maakt dit voor jou als developer zeer uitdagend.

Ze hier hier met verschillende moderne technieken zoals : Angular, Java, Spring, GIT, Docker, Jenkins, AWS, RabbitMQ, Hibernate, Camunda, Continuous Delivery en automated testing.

Mocht jij een ervaren Front-end Developer zijn die graag de Back-end wil leren? Dan ben je hier ook zeker welkom! Andersom kan dit ook mocht je een Back-end Developer zijn.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier