Campus Recruiter IT (HBO-WO/40 uur)
Kamphorst
Veenendaal, Utrecht
3 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Recruitment is mensenwerk, waarin je met een persoonlijke aanpak en oog voor kwaliteit het verschil maakt. Juist in een dynamische markt als IT.

Iets wat vorig jaar hot was, is volgend jaar alweer achterhaald. Als Campus Recruiter maak jij het verschil door de high potentials op het gebied van IT aan de organisatie te verbinden.

Onze opdrachtgever legt de lat hoog, jij ook?

Ga jij voor kwaliteit en wil jij het verschil maken bij een toonaangevende organisatie in de IT? De Campus Recruiter legt de basis voor vele nieuwe IT toppers!

Als Campus Recruiter werk je nauw samen met diverse hogescholen en universiteiten. Je organiseert gastcolleges, projectbegeleiding en andere events en bent het aanspreekpunt voor de organisatie.

 • Daarnaast zijn er diverse interne evenementen om in contact te komen met de studenten. Met jouw persoonlijkheid weet jij de IT'
 • ers van de toekomst te enthousiasmeren voor de organisatie en blijf jij ze actief volgen tijdens hun studie / beginnende carrière.

  Je krijgt alle ruimte en middelen om de studenten kennis te laten maken met de organisatie. Je wilt de IT studenten laten ervaren welke meerwaarde jullie kunnen bieden tijdens of na hun studie.

  De selectie- en sollicitatiegesprekken die volgen plan je zelf en voer je samen met een desbetreffende manager of technisch specialist.

  Het werk als Campus Recruiter doe je niet alleen, maar in een team van ervaren adviseurs en meerdere arbeidsmarkt- en communicatie specialisten.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier