Aankomend ICT-er
Werk Talent
Gorinchem
6 dagen geleden

Functie omschrijving

Het liefst sommen wij hier heel duidelijk op wat je precies gaat doen, maar bij deze unieke kans ligt dit voornamelijk aan jezelf! Een korte uitleg over hoe deze functie is ontstaan en wat je van ons kan verwachten, zijn we je natuurlijk wel verschuldigd!

Binnen onze organisatie is IT een belangrijke schakel in de keten, wij willen verder groeien en ook ons IT-team verder ontwikkelen zodat we onze diensten nog beter kunnen aanbieden.

Dit doen we voor al onze vestigingen en geen dag is dus hetzelfde.

Wat doet ons kleine IT-team dan precies?

 • Systeembeheer;
 • Applicatiebeheer;
 • Oplossen van (interne) problemen;
 • Beheren van werkplekken en deze installeren en onderhouden;
 • Plannen schrijven en uitvoeren om verbeteringen door te voeren.
 • Kortom, een hele allround afdeling waar je alles op het gebied van IT tegen gaat komen. Jij wilt hier álles van leren en weten zodat je breed inzetbaar bent.

  Als je ambitie hebt, passie voor ICT hebt en je graag wilt ontwikkelen op de arbeidsmarkt dan bieden wij graag deze kans.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier